Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες του φετινού Survivor έχει αναδειχθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία πέρα από την εξωτερική της ομορφιά που είναι αδιαμφισβήτητή, έχει καταφέρει να δείξει πως έχει και τσαγανό και τσαμπουκά και είναι και μία πραγματική Survivor.

To κορίτσι μετά την είσοδό του στο Survivor έχει μία σχετικά καλή πορεία στο instagram, αφού οι followers της έχουν ανέβει πάνω από τις 20.000 άτομα και έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nafsika (@nafsika_pan)

Η 28χρονη ηθοποιός, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άφησε πίσω της όμως ένα παιδί. Όχι βέβαια κανονικό παιδί, αλλά όλοι οι άνθρωποι που έχουν κατοικίδιο θεωρούν πως είναι παιδί τους.

Έτσι λοιπόν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άφησε τον μικρό της γάτο πίσω στην Αθήνα να την περιμένει να τελειώσει με το Survivor και μάλλον θα περιμένει αρκετά, αφού η πορεία της προβλέπεται μακρά στον Άγιο Δομίνικο.

Το παιδί της λοιπόν είναι ένας γατούλης. Εκτός από τον σύντροφό της και επιχειρηματία, Κώστα Πηλαδάκη έχει αφήσει και το τριχωτό της έρωτα, ο οποίος μέχρι να επιστρέψει η Ναυσικά έχει βρει μία πρόχειρη κατοικία.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, η Λεάννα Μάρκογλου έχει αναλάβει χρέη νταντάς. Η στενή φίλη της ηθοποιού και η οποία φαίνεται πως μπορεί να είναι και κουμπάρα της σε έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη φροντίζει τη μικρή της γάτα και κατά καιρούς ανεβάζει και stories με μηνύματα προς τη φίλη της που είναι τώρα μακριά.