Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να κάνει διακοπούλες και όπως ήταν αναμενόμενο πήγε στην παραλία για να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ήλιο! Κάτι το οποίο κάνουμε όλοι όταν είμαστε διακοπές σε κάποιον αγαπημένο προορισμό!

 

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, μέσω μια σειράς από stories θέλησε να εκφράσει μια μικρή ενόχληση που είχε στην παραλία και ανέφερε χαρακτηριστικά :

“Τώρα αλήθεια εγώ φταίω που ταυτόχρονα παίζουν ρακέτες, κλαίει ένα μωρό δίπλα μου, και έχω γύρω στα 100 παιδιά να φωνάζουν και να παίζουν κτλ,κτλ; Λάθος παραλία επέλεξα.Πες το μου, έχεις δίκιο. Που να ήξερα; “.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika (@nafsika_pan)

Αυτά τα σχόλια που έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φαίνεται πως ενόχλησαν κάποιους followers και μάλλον δεν έστειλαν και τα πιο γλυκά μηνύματα στο μοντέλο! Αυτό είχε αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε νέα story που ανάρτησε και είπε :

“Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσω λίγο τη θέση μου! Δε σιχαίνομαι τα παιδιά. Αν είχα δίπλα μου μια παρέα που φώναζε και με ενοχλούσε αυτή η παρέα, τι θα πει “ότι θέλω να δολοφονήσω όλη την ανθρωπότητα;”. Δεν καταλαβαίνω! Όλοι κατευθείαν να γίνεται δικαστές, να πείτε τη βλακεία σας. Θέλω να ηρεμήσετε λίγο κάποιοι!”.

 

Τσέκαρε και αυτό : Πυρηνικός πόλεμος: Τι θα συμβεί εάν γίνει