Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι η ήρεμη δύναμη στην ομάδα των Διάσημων αλλά την έχουμε δει να έχει κάποιες εκρηκτικές στιγμές και πρέπει να σου πούμε πως είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAUSIKA🦋 (@nausikaas.fans)

Όμως, μπορεί να βλέπουμε στα αποσπάσματα που παρουσιάζει η παραγωγή του Survivor πως το μοντέλο κάνει πράγματα και είναι πολύ καλή αγωνιστικά, αλλά η Κάτια Ταραμπάνκο έχει άλλη άποψη.

Το μοντέλο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθώς όλοι περίμεναν πως θα τη δούμε να πηγαίνει πολύ μακριά, μίλησε στην εκπομπή “Love It” και “έδωσε” τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Κάτια καθώς μιλούσε στην εκπομπή για όσα έζησε είπε χαρακτηριστικά για τη συνάδελφο :

“Με τη Ναυσικά δεν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Η κοπέλα έκανε παρέα με τα άλλα μέλη της ομάδας. Όταν κάναμε όλοι μαζί δουλειές, εκείνη δεν πολυσυμμετείχε, τα κορίτσια που είχαν πει ότι δυόμισι μήνες έχει πλύνει μόνο δυο φορές την κατσαρόλα. Μου δημιουργούσε μια αίσθηση διακοπών”. 

Έτσι, το μοντέλο θέλησε να μιλήσει για το άλλο μοντέλο και να αποκαλύψει τη δική της πλευρά για όλα όσα έβλεπε στο παιχνίδι αλλά είμαστε σίγουροι πως μόλις μάθει η Ναυσικά τι έχει ειπωθεί, θα γίνει έξαλλη!