Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Απόστολος Ρουβάς είναι δυο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά καθώς αγωνίζονται στην ομάδα των “Διάσημων” και προσπαθούν να φέρουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν για την ομάδα τους.

Οι δυο τους έχουν έναν κοινό γνωστό αλλά δεν τους έχουμε ακούσει ποτέ να μιλούν για αυτόν ενώ είναι στο Survivor! Εκτός και αν δε μας έχει δείξει η παραγωγή το συγκεκριμένο στιγμιότυπο!

Το πρόσωπο, λοιπόν, που “συνδέει” τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Απόστολο Ρουβά, δεν είναι άλλος από τον… Σάκη Ρουβά! Ο Απόστολος και ο Σάκης είναι δυο πολύ αγαπημένα αδέρφια ενώ η Ναυσικά ήταν η πρωταγωνίστρια στο τελευταίο βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη για το κομμάτι “Στα Καλύτερα μου” όπου και υποδυόταν το κορίτσι με το οποίο ήταν full in love !

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika (@nafsika_pan)

 

Περήφανος αδερφός ο Σάκης Ρουβάς!

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε προ ημερών για τον αδερφό του ο οποίος συμμετέχει στο Survivor, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” και δήλωσε πολύ συγκινημένος για την αφιέρωση που έκανε!

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Συγκινήθηκα με την αφιέρωση του Απόστολου. Δεν το περίμενα. δεν ξέρω τι να σου πω. Τον νιώθω τον Απόστολο. Συγκινούμε που βρίσκεται σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο αυτό που περνάνε όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου. Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση”.