Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου του Survivor έχει βρεθεί πολλές φορές κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο σε δύσκολη θέση και για αυτό, όπως η ίδια έχει παραδεχθεί φταίει το γεγονός ότι είναι ατσούμπαλη.

Μπορεί λοιπόν να είναι μία ιδιαίτερα γοητευτική γυναίκα και ταλαντούχα ηθοποιός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει το ταλέντο να στέκεται πάντα όρθια και να μην καταλήγει στο έδαφος ή στο νερό.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λοιπόν αποφάσισε να πάει στο πράσινο ποτάμι, το γνωστό πράσινο ποτάμι που πηγαίνουν κατά καιρούς όλοι οι παίκτες του Survivor. Δεν έκανε μόνο αυτό όμως. Αποφάσισε να πάει να κάτσει στο ίδιο δέντρο και στο ίδιο κλαδί που είχε κάτσει πριν από αυτή στο προηγούμενο Survivor ο Σάκης Κατσούλης.

Θυμάστε άραγε ποια ήταν η κατάληξη του Σάκη Κατσούλη; Η Ναυσικά πάντως είχε την ίδια κατάληξη με εκείνον. Θεωρώντας πως το κλαδί θα την αντέξει, ανέβηκε πάνω του, αυτό βόγκηξε ελαφρώς μέχρι που έσπασε και η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε μέσα στο ποτάμι.

Στο ίδιο σημείο περίπου ένα χρόνο πριν, ο Σάκης Κατσούλης είχε αποφασίσει να χαλαρώσει λίγο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έτσι και ο Σάκης Κατσούλης είχε ανέβει πάνω στο κλαδί στο πράσινο ποτάμι, αλλά το κλαδί δεν άντεξε ούτε εκείνον και έτσι προσγειώθηκε στο νερό.

Λέτε να έχουν την ίδια κατάληξη τελικά;