NBA

Το ΝΒΑ δημοσίευσε το πρόγραμμα των αγώνων για το Δεύτερο Μισό της σεζόν 2020-21, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 10 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 16 Μάϊου.

Το πρόγραμμα του δεύτερου μισού της κανονικής περιόδου περιλαμβάνει 20 Primetime παιχνίδια Σαββατοκύριακου, τα οποία θα ξεκινούν από τις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδίδονται ζωντανά από την COSMOTE TV, ως μέρος της πρωτοβουλίας των NBA Saturdays και NBA Sundays presented by NBA 2K21 σε Primetime ώρες για την Ευρώπη.

 Το πρώτο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε με τους Oklahoma City Thunder να υποδέχονται τους New York Knicks, το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 20:00. Την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 21:00 ακολούθησε η πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ των Golden State Warriors του τρομερού Steph Curry με τους απολαυστικούς για φέτος Utah Jazz.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και αναμετρήσεις των Milwaukee Bucks του εκπληκτικού και φέτος Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την πρώτη να είναι αυτή απέναντι στους 76ers στις 24 Απριλίου και ώρα 21:30 και τη δεύτερη και ακόμη πιο δυνατή να είναι απέναντι στους Brooklyn Nets των Kevin DurantJames Harden και Kyrie Irving, η οποία θα προβληθεί στις 2 Μάϊου και ώρα 21:30.

Με τα Primetime παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το Δεύτερο Μισό της κανονικής περιόδου, οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν όλα τα μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ, όπως είναι ο LeBron James των Los Angeles Lakers απέναντι στον Trae Young των Atlanta Hawks (Atlanta @ L.ALakers, 20 Μαρτίου στις 20:30) και ο Kevin Durant των Brooklyn Nets απέναντι στον Jimmy Butler των Miami Heats (Brooklyn @ Miami, 18 Απριλίου στις 21:30).

Μετά το τέλος του δεύτερου μισού της regular season θα ακολουθήσει ένα PlayIn τουρνουά (18-21 Μάϊου) και φυσικά τα NBA Playoffs 2021, τα οποία θα ξεκινήσουν το Σάββατο 22 Μαΐου.

Το PlayIn τουρνουά θα καθορίσει ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμπληρώσουν την έβδομη και όγδοη θέση των Playoffs από κάθε περιφέρεια. Οι ομάδες που θα βρίσκονται από την έβδομη έως και την δέκατη θέση σε κάθε περιφέρεια θα πάρουν την πρόκριση για το Play-In τουρνουά.

Το πρόγραμμα για την τελευταία εβδομάδα της κανονικής περιόδου (10-16 Μαΐου) θα καθοριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία και έπειτα θα ακολουθήσουν τα NBA Play-In Tournament και τα NBA Playoffs.

Το δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου θα προσελκύσει φιλάθλους από 215 χώρες και θα προβληθεί σε περισσότερες από 50 γλώσσες.