Νέα τραγούδια

Νέα τραγούδια :Το Acid Meditations είναι η δεύτερη δόση του έργου Νέα. Συναρμολογώντας μια σειρά από μηχανήματα, κουμπιά και ρυθμιστικά γύρω από τον εαυτό του, ο Mike αφήνει τις μηχανές να μιλήσουν για άλλη μια φορά.

Πολύ πειραματικό και μερικές φορές δύσκολο να το ακούσεις, το Acid Meditations περιμένει με drones που ακούγονται εξωγήινους, σκληρούς βιομηχανικούς θορύβους, δαιμόνια που ψέλνουν, έναν θυμωμένο διάβολο και λιβάδια γεμάτα με παράξενους πρωινούς ήχους. Καλωσορίσατε σε μια άλλη μέρα στον λαβύρινθο ενός ψυχεδελικού μυαλού!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κάθε κομμάτι είναι ένα δικό του σύμπαν και έχει σχεδιαστεί για να παρασύρει τον ακροατή σε μια ταινία με κλειστά μάτια. Ένα soundtrack για τους φόβους και τις ελπίδες σας, τα όνειρα και τις φρίκες σας, τα γέλια και τα δάκρυά σας. Και, πέρα ​​από όλα, μια υπενθύμιση ότι η ζωή δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση σε ένα απέραντο σύμπαν γεμάτο θαύματα.

Κατά την εγγραφή, η ανθρώπινη αλληλεπίδραση περιορίστηκε και πάλι στην ελάχιστη αλληλεπίδραση. Μόλις τεθούν σε κίνηση, οι μηχανές άρχισαν να μιλάνε με μηχανές σε ένα ατελείωτο ηχητικό κύκλωμα.

Μερικά από τα κομμάτια περιέχουν ήχους που δεν δημιουργήθηκαν ποτέ σκόπιμα. Η αναπαραγωγή των ήχων μετά την ηχογράφηση αποκάλυψε κύματα ήχου που φαινόταν να έχουν αιχμαλωτίσει ένα πνεύμα που επιπλέει και αφήνει το αποτύπωμά του στη μουσική.

Τσέκαρε εδώ 

Το Acid meditations δεν είναι ένα άλμπουμ για να το ακούσετε βιαστικά, μάλλον δεν θα σας στείλει να χορέψετε ή να κουνήσει τα μαλλιά σας σε αυτό. Τα κομμάτια αυτού του άλμπουμ απαιτούν ένα κουμπί παύσης στις πολυάσχολες ζωές σας, απαιτούν σιωπή γύρω σας, απαιτούν να κεντράρετε τον εαυτό σας, απαιτούν ανοιχτό μυαλό από εσάς.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας κομμάτι, βυθιστείτε στους ήχους, αφήστε το μυαλό σας να παίξει την ταινία των ονείρων σας. Ξυπνήστε και νιώστε πώς τα ηχητικά κύματα έχουν αλλάξει τους κραδασμούς σας, έστω και για λίγο.

Τσέκαρε και αυτά: