Νέα τραγούδια

Νέα τραγούδια : Τα αποκαλυπτικά τοπία και η κριτική του καταναλωτισμού και του μεσσιανισμού σηματοδοτούν το “Seize the Doomsday”, βαρύ νέο σινγκλ από το Midnight Guest. Το κομμάτι ανοίγει μια νέα φάση στο συγκρότημα, που δουλεύει τα κομμάτια του μεταξύ Βραζιλίας και Καναδά. Αυτή είναι μια κυκλοφορία της Records από την Electric Funeral.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

«Το τραγούδι μιλάει για ριζοσπάστες «επιζώντες». εκείνοι οι άνθρωποι που διατηρούν στοίβες με τρόφιμα και όπλα περιμένοντας κάποια καταστροφή αποκαλυπτικών διαστάσεων. Άρχισα να γράφω γιατί σκέφτηκα ότι ήταν ξεκαρδιστικό το πόσο εμπορικά εκμεταλλεύεται αυτό, αλλά τελικά το τραγούδι κατέληξε να είναι περισσότερο για τη ζωή κάποιου που περιστρέφεται γύρω από την αναμονή μιας μεγάλης καταστροφής. Μερικές φορές είναι σχεδόν σαν να θέλουν να συμβεί αυτό. ΚΑΙ αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο, μέσα από τα μάτια κάποιου που βλέπει τον εαυτό του – ή θα ήθελε να είναι – σαν τον Noé», λέει ο κιθαρίστας Daniel Stunges.

“Seize the Doomsday”: https://onerpm.link/237336501033

Νέα τραγούδια – Δημιούργησε το έργο το 2020 μαζί με τον τραγουδιστή Kjetil Landsgard, κατευθείαν από τον Καναδά, και τους μουσικούς Tadeu Correa στα ντραμς και Eduardo Oliveira στο μπάσο. Το Genesis of Midnight Guest προέρχεται από την επιθυμία να δημιουργήσει μέσα στο είδος της αποκρυφιστικής ροκ, που διαδόθηκε από ονόματα όπως οι Black Sabbath και το Ghost, αλλά είχε επίσης μια πανκ στάση αναμεμειγμένη με μέταλ.

Το “Seize the Doomsday” ανοίγει μια νέα φάση για το συγκρότημα μετά τα EP “Midnight Guest” και “Satanic Panic Attack”, εκτός από το σινγκλ “The Hour of the Wolf”. Το single είναι διαθέσιμο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Τσέκαρε και αυτά: