Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές πόλεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος. Είναι πολιπολιτισμική, έχει απίστευτα μαγαζιά, γαστρονομικούς προορισμούς και μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου στα σκαλιά του Μet! Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα και δεν είναι άλλο από τα ποντίκια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο δήμος της Νέας Υόρκης αποφάσισε να δώσει τέλος στην “τυραννία” των ποντικιών που θέλουν να κατακτήσουν την πόλη καθώς μπορεί να προκληθούν σοβαρά θέματα υγείας και κάποια από αυτά τα πλάσματα δαγκώνουν, σύμφωνα με πολίτες που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες.

Μια αγγελία του δήμου έχει γίνει viral καθώς αναζητούνται άνθρωποι οι οποίοι θα γίνουν “κυνηγοί ποντικών” και θα εξολοθρεύσουν αυτά τα ζωάκια που δυστυχώς προκαλούν ζημιές σε εγκαταστάσεις.

Στην αγγελία αναφέρονται τα εξής :

“Ψάχνουμε για κάποιον να αναλάβει το ρόλο του εξολοθρευτή ποντικιών στη Νέα Υόρκη. Θα πρέπει να δουλεύεις με εταιρείες, να συντονίζεις διάφορα projects και να κρατάς μακριά τα ποντίκια από τη Νέα Υόρκη.”. 

Η συγκεκριμένη αγγελία έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους φιλόζωους διότι θεωρούν πως πρέπει να αφήσουν τα ποντίκια να κάνουν αυτό για το οποίο έχουν γεννηθεί αλλά οι ειδικοί κάνουν λόγω για επικίνδυνα πλάσματα που απειλούν την υγεία των ανθρώπων.
Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ : Το φίλτρο του TikTok

Χριστούγεννα 2022 : Ο τέλειος τρόπος τυλίγματος δώρων