Νέα Υόρκη ταξίδι

Νέα Υόρκη ταξίδι : Ένας προορισμός που έχουμε λατρέψει είναι η πόλη της Αμερικής και θέλουμε να βρεθούμε ξανά σε αυτό το μέρος!

Η πόλη είναι πραγματικά πανέμορφη και όποιος την επισκεφτεί δεν μπορεί να ξεκολλήσει από αυτή γιατί τα έχει όλα.

Η Νέα Υόρκη βρίσκεται στις ΗΠΑ και θεωρείται η “μέκκα” της μόδας και του έντονου lifestyleκαι είναι μια πόλη η οποία θα μπορούσε μέχρι και… χώρα αφού τα έχει όλα και συμφέρει!

Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη δε θεωρείται οικονομικό καθώς τα εισιτήρια για το “‘πήγανε-έλα” μπορούν να σου κοστίσουν από 700 ευρώ και να φτάσουν μέχρι και 2000 ευρώ. Ωστόσο, οι πτήσεις έχουν βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν και είναι πολύ καλύτερες και σχετικά γρήγορες.

Μια από τις περιοχές που πρέπει να τσεκάρεις και να μείνεις δυο βράδια είναι το Μανχάταν ενώ περιοχές όπως το Μπρονξ και το Χάρλεμ έχουν καταφέρει να γίνουν πολύ “it” μέρη διότι πολλοί καλλιτέχνες και νέοι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει σύγχρονα ατελιέ.

Νέα Υόρκη ταξίδι : Σίγουρα είναι ένας  προορισμός που σου προτείνουμε και να σε πείσουμε ακόμη περισσότερο, βρήκαμε ένα 8Κ βίντεο μέσω του οποίου μπορείς να δεις όλα όσα χρειάζεσαι και έπειτα να τα πεις με την παρέα σου και να οργανωθείτε!

Τσέκαρε και αυτά :

TikTok : Δηλώνει πολύ όμορφη για να δουλεύει

Μικρές πόλεις : Οι καλύτερες στον κόσμο για το 2022