Beat

Beat: Στις ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της περιόδου, θέλουμε να δώσουμε πρόσβαση στην υπηρεσία μας σε όλους: στις μεγαλύτερες ηλικίες που ίσως δεν είναι εξοικειωμένες με τη χρήση smartphone κι εφαρμογών, αλλά και να προσφέρουμε μερικά εργαλεία παραπάνω, γιατί οι μετακινήσεις μας είναι ήδη πολύπλοκες. Ας τις κάνουμε, λοιπόν, λίγο ευκολότερες!

Τώρα μπορείς να καλέσεις ταξί στην Αθήνα και από το τηλέφωνο!

Πάρε μας τηλέφωνο, κι ένας Beat οδηγός θα είναι στην πόρτα σου σε λίγα λεπτά, όπως γίνεται και με την εφαρμογή.

Τι επιπλέον μπορείς να κάνεις

Μέσω τηλεφώνου, μπορείς να κλείσεις ραντεβού για μια διαδρομή που πρέπει να κάνεις αργότερα ή την επόμενη μέρα. Έχεις ραντεβού στο γιατρό; Κανόνισε από τώρα και το ταξί σου!

Είστε 2 άτομα; Κανένα πρόβλημα! Μπορείς να ζητήσεις πάνω από ένα ταξί την ίδια στιγμή, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό τη στιγμή που επιτρέπεται μόνο ένας επιβάτης ανά όχημα λόγω των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μέσω τηλεφώνου, μπορείς να ζητήσεις ταξί με POS. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις συναλλαγή με μετρητά, με όποιον τρόπο κι αν καλείς ταξί.

Επίσκεψη στον κτηνίατρο; Πάρε μας τηλέφωνο και ζήτα οδηγό που δέχεται μεταφορά μικρού κατοικιδίου.

Πρέπει να πας κάπου μαζί με το μωρό σου; Άσε μας να ψάξουμε για οδηγό που διαθέτει παιδικό κάθισμα.

Θέλεις να στείλεις ή να λάβεις από τους γονείς σου; Να στείλεις κάτι σε ένα συνάδελφο ή σε ένα συνεργάτη; Πάρε μας τηλέφωνο για να κάνει ο οδηγός μας τη μεταφορά ασυνόδευτου, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείς.

Να θυμάσαι ότι το τηλέφωνο του Beat δεν αντικαθιστά την εφαρμογή, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά αυτήν τη περίοδο, κυρίως για να εξυπηρετήσει ομάδες ατόμων που το χρειάζονται πραγματικά.

Εσύ από την πλευρά σου, όταν όλα μένουν ακίνητα, μπορείς να κάνεις άλλη #MiaKinisiPouMetraei και να μοιραστείς τον αριθμό μας με τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τον παππού σου, τη γιαγιά σου. Ή όποιον πιστεύεις ότι μπορεί να το χρειαστεί:

+30 211 19 83 200.

Ας κάνουμε τη μετακίνηση λίγο πιο απλή, κι ας μείνουμε όλοι ασφαλείς.