Νέες σειρές

Μια από τις νέες σειρές που έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα πάνω της είναι η “Gotham Nights” καθώς οι δημιουργοί της αποφάσισαν να “δολοφονήσουν” τον αγαπημένο σκοτεινό ήρωα της DC.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο CW αναμένεται να προβληθεί η νέα σειρά της DC και σε αυτή θα δούμε να εμφανίζεται ο γιος του Μπατμαν ο οποίος παθαίνει σοκ μόλις τον προσεγγίζει ο Χάρβεϊ Ντεντ ο οποίος του ανακοινώνει πως η νυχτερίδα πέθανε.

Σύμφωνα με τις μέχρι ώρα πληροφορίες θα δούμε τον Μπρους Γουέιν να δολοφονείται και ο υιοθετημένος γιος του θα δημιουργήσει μια συμμαχία με νέα παιδιά τα οποία ήταν κατά του Μπατμαν γιατί θέλει να βρει τον δολοφόνο τυ πατέρα του.

Tσέκαρε το trailer εδώ!

Νέες σειρές – Ο Μπατμαν είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος έχει αγαπηθεί από πολύ κόσμο και έχει καταφέρει να γίνει ένα τεράστιο brand έσω του οποίοι έχουν δημιουργηθεί ταινίες, σειρές, μέχρι και εσώρουχα.

Ο σκοτεινός ιππότης της Γκοθαμ δυστυχώς πεθαίνει από την αρχή στη νέα σειρά αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα αναλάβει ο γιος τα ηνία της νυχτερίδας και της σπηλιάς με τα gadget τελευταιας τεχνολογίας.

Η νέα σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου.

Τσέκαρε και αυτά: