Νέες σειρές

Mια από τις νέες σειρές που αναμένεται να προστεθούν στην πλατφόρμα Disney+ είναι αυτή που φέρει τον τίτλο “Percy Jackson and the Olympians”. Σου θυμίζει κάτι;

Ο αγαπημένος ημίθεος που είχαμε στο παρελθόν στον κινηματογράφο επιστρέφει μέσω της σειράς και μετά από τέσσερις μήνες όπου και είδαμε το πρώτο trailer, το Variety έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των ηθοποιών που θα υποδυθούν τον Ποσειδώνα και τον Δία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Ο Λανς Ρέντικ θα υποδυθεί τον “βασιλιά” των θεών, Διά, και ο Τόμπι Στέφανς αναλαμβάνει να υποδυθεί τον βασιλιά των ωκεανό, Ποσειδώνα. Ο Γουέλερ Σκόμπελ είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Persy.

Νέες σειρές – Στη σειρά παίζουν επίσης οι :

Virginia Kull, Glynn Turman, Jason Mantzoukas, Megan Mullally , Timm Sharp ,Dior Goodjohn, Olivea Morton, Charlie Bushnell, Adam Copeland, Suzanne Cryer, Jessica Parker Kennedy, Lin-Manuel Miranda, Timothy Omundsen και Jay Duplass.

Στη σειρά θα δούμε το 12χρονο αγόρι να μαθαίνει πως είναι ημίθεος και μόλις αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος είναι και να ανακαλύπτει τις δυνάμεις του, ο Δίας τον κατηγορεί πως έκλεψε την αστραπή του και θέλει να δημιουργηθεί μια νέα περιπέτεια όπου τον στέλνει να τη βρει και να αποδείξει πως δεν είναι ένοχος.

Τσέκαρε και αυτά: