Νέες σειρές

Νέες σειρές : Ένας από τους πιο τρομακτικούς χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο Στίβεν ρινγκ είναι ο γνωστός κλόουν Penny Wise ο οποίος α επιστρέψει στους δέκτες μας μέσα από μια σειρά! Λες και δεν έχουμε τρομάξει αρκετά!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το THR, το HBO MAX είναι έτοιμο να φέρει στις οθόνες μας τον κλόουν που έχει αρρωστημένες ορέξεις και θέλει να δημιουργήσει μια σειρά όπου θα είναι ο βασικός χαρακτήρας.

Νέες σειρές – Η σειρά θα είναι ένα prequel των ταινιών που όλοι μας έχουμε δει και τρομοκρατηθεί και σε αυτή θα υπάρχει μια αφήγηση των γεγονότων που είχαν γίνει τη δεκαετία του ’60.

Ο Andy Muschietti θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του συγγραφέα που μας σύστησε αυτό τον ήρωα που όλοι τρέμουμε. Στη σειρά θα μάθουμε πως δημιουργήθηκε αυτός ο κλόουν που έχει στοιχειώσει τα όνειρα πολλών παιδιών και ενηλίκων.

Το γνωστό “Ιt” παίρνει τη μορφή του Pennywise και εμφανίζεται κάθε 27 χρόνια όπου και προκαλεί τον τρόμο στους κατοίκους του Ντέρι. Κανείς δεν μπορεί να διευκρινίσει το λόγο που αυτός ο δαίμονας παίρνει τη μορφή του κλόουν αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε.

Τσέκαρε και αυτά: