Νέες ταινίες

Νέες ταινίες :Ο Ράσελ Κρόου αποφάσισε να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα από έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο καθώς αναλαμβάνει να ενσαρκώσει έναν εξορκιστή στη νέα ταινία “Τhe Pope’s Exorcist”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

O Τζούλιους Άβερι αποφάσισε να σκηνοθετήσει την ταινία της Sony Pictures και είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του πατέρα Γκλάμπριελ Άμορθ που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και ήταν εξορκιστής και επικεφαλής μιας επίλεκτης ομάδας στο Βατικανό!

Ο πατέρας Γκάμπριελ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών και είχε πραγματοποιήσει περισσότερους από70.000 εξορκισμούς στα 29 έτη που ήταν ιερέας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι  Λόρελ Μάρσντεν, Ντάνιελ Ζοβάτο, ‘Αλεξ Εσόε  και Φράνκο Νέρο .

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφόρησει στις 14 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα δούμε τον Ράσελ Κρόου σε έναν ρόλο ο οποίος ίσως μας φανεί κάπως στην αρχή αλλά με βάση το trailer θα έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς αποκαλύπτονται πράγματα τα οποία ανήκουν στη σφαίρα της συνωμοσίας και δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε τέτοια concept.

Πολλές είναι οι νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες και σίγουρα θα τις απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αφού πλέον μπορούμε να πάμε παντού και να μπούμε στο σινεμά.

Tσέκαρε και αυτά: