Νέες ταινίες

Πολλές είναι οι νέες ταινίες που θα μας απασχολήσουν το 2023 και το 2024 καθώς οι εταιρείες παραγωγής έχουν αποφασίσει να φέρουν ξανά στο προσκήνιο κλασικά θρίλερ τα οποία ίσως η γενιά GEN Z να μην τα γνωρίζει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η εταιρείας Paramount Pictures ετοιμάζεται να διασκευάσει ένα πολύ κλασικό θρίλερ υου Άλφρεντ Χίτσκοκ, το γνωστό σε όλους μας “Vertigo” το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1959.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι ο πρωταγωνιστής που επιλέχθηκε για να παίξει και παράλληλα θα αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας με τη σύζυγο του, Σούζαν.

Ο ηθοποιός μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε άλλες ταινίες καθώς έχει υποδυθεί με τεράστια επιτυχία τον Iron Man της Marvel, όμως θεωρεί πως έφτασε η στιγμή να επιστρέψει στα παλιά και να δείξει στον κόσμο πως μπορεί να υποδυθεί και άλλους ρόλους.

Το σενάριο στην νέα ταινία θα γράψει ο Στήβεν Νάιτ ο οποίος έχει υπογράψει το σενάριο της σειράς Peaky Blinders, σύμφωνα με το Variety.

Οι νέες ταινίες που μπαίνουν σε παραγωγή τους επόμενους μήνες είναι πολλές και έχουμε να δούμε στις πλατφόρμες και στους κινηματογράφους μεγάλα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: