Νέες ταινίες

Μια από τις νέες ταινίες που περιμένουμε να δούμε το επόμενο διάστημα και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον είναι το “The Little Mermaid” καθώς η πρωταγωνίστρια δε θυμίζει σε τίποτα αυτή του κλασικού κινούμενου σχεδίου και η Ούρσουλα είναι μια γυναίκα η οποία είναι πολύ αγαπητή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το επίσημο trailer της ταινίας προβλήθηκε στην απονομή των Όσκαρ 2023 που έγιεν στις 12 Μαρτίου και όλοι είδαν τις πρώτες εικόνες από ένα έργο το οποίο αναμένεται να κάνει χαμό.

Το live action remake δείχνει σχεδόν όλα όσα θα δούμε και η ιστορία δεν διαφέρει πολύ από εκείνη που είδαμε όταν ήμασταν παιδιά.

Η Melissa McCarthy είναι σίγουρα η ανατρεπτική φιγούρα της ταινίας καθώς μας έχει συνηθίσει σε πιο cute ρόλους και θέλουμε πολύ να δούμε πως προσεγγίζει την γυναίκα – χταπόδι που προσπαθεί να πάρει για πάντα τη φωνή της Αριέλ

Είναι από τις νέες ταινίες που βασίζονται σε ένα κινούμενο σχέδιο της Disney και οι παραγωγοί αποφάσισαν να ταράξουν τα νερά χρησιμοποιώντας για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ένα κορίτσι το οποίο δεν έχει λευκό δέρμα και είναι σίγουρα μια πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση.

Tσέκαρε και αυτά: