Νέες ταινίες

Μια από τις νέες ταινίες που όλοι περιμένουν να δουν κάποια στιγμή είναι το “The Marvels” αλλά φαίνετα πως έχουμε κάποιες καθυστερήσεις καθώς η παραγωγή πήγε λίγο πίσω και η εταιρεία πήρε άλλες αποφάσεις.

Η ταινία ήταν να προβληθεί πριν το Ant-Man and the Wasp: Quantumania αλλά η Μarvel επέλεξε να κυκλοφορήσει πρώτα το Αnt Man και πλέον θα δούμε στους κινηματογράφους την ταινία στις 10 Νοεμβρίου του 2023.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτη πόστερ το οποίο είναι πολύ … διαστημικό και μας προετοιμάζει για όλα όσα θα δούμε!

Η Μπρι Λάρσον θα βρεθεί πάλι στο ρόλο της Κάπταιν Marvel και θα βρεθούν στο πλευρό της η Iman Vellani και η Teyonah Parris .

Οι δυο νέες κυρίες θα υποδυθούν τις Ms. Marvel και Monica Rambeau.

Μια από τις νέες ταινίες που όλοι περιμένουν είναι ο “The Marvels” καθώς για μια ακόμη φορά η εταιρεία επιλέγει να βγάλει στο προσκήνιο το λεγόμενο “Girl Power” και να δείξει πως οι γυναίκες ηρωίδες έχουν και αυτές λόγο στο Marvel Universe.

Kανονικά, θα βλέπαμε την ταινία τον Ιούλιο του 2023 αλλά τελικά αποφασίστηκε να πάρει παράταση τεσσάρων ακόμη μηνών και ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ο λόγος.

Τσέκαρε και αυτά: