Νέες ταινίες

Μια από τις νέες ταινίες που όλοι ανυπομονούμε να δούμε στην πλατφόρμα της Hulu είναι το “Boston Strangler” στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κίρα Νάιτλι και πρόκειται για μια μεγάλη επιστροφή της ηθοποιού μέσω ενός αστυνομικού θρίλερ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η ταινία αφορά σε μια από τις πιο συνταρακτικές ιστορίες που σημειώθηκαν στη Βοστώνη και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ματ Ράσκιν. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε και μέσα από αυτό παίρνουμε μια πρώτη “τζούρα” από τη αληθνιή ιστορία του serial killer της Βοστώνης και την περιγραφή που κάνουν δυο δημοσιογράφοι.

Στην ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης μεταξύ της περιόδου 1062-1964 είχε δολοφονηθεί περισσότερες από 12 γυναίκες οι οποίες ήταν ανύπαντρες και οι ηλικίες τους ήταν από 19 ετών μέχρι 85. Δυο δημοσιογράφοι, η Τζιλ Κολ, και η Λορέτα ΜακΛάφλιν ερεύνησαν την υπόθεση του δολοφόνου ο οποίος στραγγάλιζε τα θύματα του.

Η Κίρα Νάιτλι έχει αναλάβει το ρόλο της μιας εκ των δυο δημοσιογράφων μαζί με τη Κάρι Κουν ενλω στην ταινία παίζουν και οι Κρις Κούπερ και Αλεξάντρο Νίβολα.

Τα γυρίσματα έγιναν στον τόπο του εγκλήματος, τη Βοστώνη και στις 18 Μαρτίου αναμένεται να κυκλοφορήσει μια από τις νέες ταινίες της Hulu!

 

Τσέκαρε και αυτά: