Νέες ταινίες

Mια από τις νέες ταινίες που όλοι περιμένουμε να κυκλοφορήσει είναι το “Guardians of the Galaxy Volume 3” και αναμένεται να γίνει χαμούλης όταν κάνει την εμφάνιση της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το trailer για τη νέα ταινία που ετοίμασε η MARVEL παρουσιάστηκε στο Σάο Πάολο στο CCXP22 και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάϊο.

Η τρίτη ταινία των Φυλάκων του Γαλαξία επιμελήθηκε ο Τζέιμι Γκάν και θα δούμε σε αυτή τν Κρις Παρτ και όλους τους συνεργάτες του να ξεκινούν για μια τρομερή περιπέτεια σε έναν νέο πλανήτη.

Οι ταινίες των Guardians έφεραν στη Marvel περισσότερα από 2δις σε παγκόσμιο επίπεδο και οι λάτρεις της εταιρείας συνεχίζουν να την ακολουθούν πιστά.

Η παραγωγή της νέας ταινίας ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και όπως αναφέρει το Deadline, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαϊου.

Όπως θα δεις στο trailer, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις οι οποίες θα προσφέρουν αγωνία, ένταση και στιγμές γέλιου γιατί είναι γνωστοί οι φύλακες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα πράγματα.

Το 2023 αναμένονται πολλές νέες ταινίες να κάνουν την εμφάνιση τους και εδώ θα είμαστε να τις συζητήσουμε όλες!

Τσέκαρε και αυτά :

Ζενεβιέβ Μαζαρί : Το χορευτικό της Wednesday με τη Ροζαλία

Χριστουγεννιάτικες ταινίες 2022 : “A storm for Christmas”