Νεφέλη Μεγκ

H Νεφέλη Μεγκ είναι ένα νέο “μπουμπούκι” που έχει μπει στη ζωή όλων όσων αγαπούν τα podcasts και τo stand up comedy και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό που τη στηρίζει σε κάθε βήματα της ενώ η οπτική που παρουσιάζει για τη γενιά των GEN Z καταφέρνει να μας “διδάξει” πολλά πράγματα για τα παιδιά που τώρα ξεκινούν να κάνουν πράγματα στη ζωή τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nefeli Meg (@nefelimeg)


Η νεαρή podcaster είναι ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο το οποίο κάνει και τα βήματα της στην τηλεόαση και είναι μια από τις εκπροσώπους μιας γενιάς που σίγουρα κυριαρχεί σε όλα αφού πλέον καθόρζίουν τα παγκόσμια trends σε όλους τους τομείς.

Νεφέλη Μεγκ – Βιογραφικό, Instagram, ηλικία, καταγωγή, το stand up και τα podcasts

Η νεαρή εκπρόσωπος της Gen Z γενιάς μεγάλωσε στην Έδεσσα όπου και γεννήθηκε και είναι  26 ετών. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή του ΑΠΩ και κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις της για τον δικηγορικό σύλλογος. Όμως, κάτι μέσα της την “έτρωγε” και αποφάσισε να ασχοληθεί με το Youtube και την κωμωδία γιατί μέσω αυτών θα μπορούσε να μιλήσει για όλα όσα έχει στο κεφάλι της και να θίξει θέματα τα οποία την απασχολούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nefeli Meg (@nefelimeg)

Με πολύ απλό τρόπο και κατανοητό “εκπαιδεύει” τον κόσμο για νομικά θέματα μέσω της πλατφόρμας της και καταφέρνει να αναλύσει θέματα τα οποία μπορεί να τα κατανοήσει ακόμη και ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία γνώση περί νομικών.

Της αρέσει η τάξη και η ασφάλεια, καθώς δεν μπορεί να βλέπει ασυμμάζευτα δωμάτια ενώ οι αδυναμίες της είναι το καλό φαγητό και οι γάτες.

Tα podcasts

Η Νεφέλη Μεγκ έχει δημιουργήσει ένα κανάλι μέσω του οποίου παρουσιάζει τα podcasts της σε μια εκπομπή που ονομάζεται “Μπούκλα 99” και με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μιλά για όλα όσα γίνονται σε τούτο τον κόσμο και έχει μεγάλη επιτυχία.

Η Μεγκ έχει κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις οι οποίες κατάφεραν να την κάνουν πιο γνωστή και σε ένα μεγαλύτερο κοινό καθώς την είδαμε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Γεια σου” ενώ συμμετέχει στην εκπομπή “Είμαστε Μαζί” όπου εκπαιδεύει τους φίλους της πάνω σε θέματα που αφορούν τη νέα γενιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nefeli Meg (@nefelimeg)

Το Instagram

Η Νεφέλη είναι πολύ ενεργή και στα social media καθώς καταφέρνει να κάνει συνεργασίες διότι διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο κοινό το οποίο την ακολουθεί. Μετρά 69Κ followers και συνεχίζει να ανεβαίνει δυναμικά.

Μέσω το γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης έχει καταφέρει να θίξει μεγάλα και σημαντικά θέματα τα οποία χαίρουν ιδιαίτερης απήχησης και μας αρέσει πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: