Νέο βιβλίο

Νέο βιβλίο: Μία από τις αγαπημένες ασχολίες του καλοκαιριού και όχι μόνο είναι το διάβασμα βιβλίων και εμείς σας βρήκαμε ένα υπέροχο που θα σας κρατήσει alert σίγουρα.

 

Πρόκειται για το “Indigo”… μια μικρή θεός που εντοπίσαμε στο online books store μέσα από τη νέα πλατφόρμα CarmelasBooks.gr μέσα από την οποία μπορείτε να παραγγείλετε το συγκεκριμένο βιβλίο χωρίς την ταλαιπωρία να ψάχνετε στα βιβλιοπωλεία και μέσα σε λίγα λεπτά θα το έχετε στο κινητό σας.

Το νέο βιβλίο κυριολεκτικά σε συνταρράσει από τις πρώτες γραμμές, αφού σε μεταφέρει μέσα στο μυαλό μιας γυναίκας που είναι κυριολεκτικά ένα αερικό.
Η περιγραφή του βιβλίου

“Μια γυναίκα ταγμένη στην απαγορευμένη αλήθεια της ζωής … Gabriella ο απαγορευμένος καρπός για το Βατικανό και τις μυστικές υπηρεσίες που την κυνηγάνε χρόνια

Κι εκείνος ο Μιχαήλ Ιωσηφάκης, ένας άντρας χωμένος βαθιά στα παρακρατικά του κόσμου, με αντίθετες αξίες και πρέπει…Με στιβαρές φιλοδοξίες που δεν χωράνε αμφισβήτηση. Ο στόχος του είναι ένας… Να την κυνηγήσει για να φτάσει επιτέλους…

Να φτάσει στην κορυφή της σκάλας…

Μα η Gabriella, μπαίνει στην ζωή του, τον αγγίζει κι όλα καταρρέουν..

Τα πάντα αμφίβολα πια… Τόσο που από μοναχικός λύκος γίνεται προστάτης της, στον αγώνα που έχει να δώσει…

Τελικά σε ποια σκάλα προσπαθούσε να ανέβει τόσα χρόνια;

Πως γίνεται ένα άγγιγμα να του ανοίγει ορίζοντες που ούτε η φαντασία του δεν θα τολμούσε να αγγίξει”;

Το νέο βιβλίο είναι ένα αριστούργημα της γνωστής συγγραφέως Καρμέλας Κατσαμένη μέσα από την πλατφόρμα online παραγγελίας βιβλίων μέσα στην οποία μπορείτε να βρείτε μία πληθώρα νέων μυθιστορημάτων, η οποία και διαρκώς εμπλουτίζεται!

Τσέκαρε κι αυτό:

Κυριάκος Μητσοτάκης : Το viral σχόλιο στο Instagram