Νέο βιβλίο

«ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΑΔΗ» είναι ένα νέο βιβλίο από τη γνωστή πλατφόρμα online books carmelasbooks.gr και το ερώτημα που γεννάται είναι εάν είστε έτοιμοι να διαβάσετε ένα τολμηρό μυθιστόρημα που καταρρίπτει όλα τα ταμπού;

Ένα μυθιστόρημα φαντασιώσεων και αισθήσεων που σπάει τα δεσμά των τετριμμένων, και σπρώχνει το ερωτική σμίξιμο στο άβατο του κάτω κόσμου. Εκεί που κυρίαρχος είναι ο Άδης… Εκεί που μπαίνεις και εθίζεσαι, και τα ρουθούνια σου γεμίζουν από τα μύρα τα απέθαντα της λησμονιάς…Ο Άδης των αδελφών Αρσενό, Ανατόλ και Κριστόφ  ήταν ένας κόσμος από μόνος του, σκαρφαλωμένος σε μια κορυφή που άγγιζε το έρεβος.

Θα υπέγραφες συμβόλαιο με τον Άδη; Η Σαχάρα Σάρμα υπέγραψε, και βρήκε το κάρμα της όχι σε έναν, αλλά σε δύο εραστές που φρόντισαν ταυτόχρονα τις απόκρυφες αναζητήσεις του κορμιού της. Ένα τρίγωνο που της ξέσκισε τα σωθικά από πάθος και της κατέρριψε τα όρια της λογικής. Ανήκε πλέον στον σκοτεινό Άδη και στον Πρίγκιπα του…που την προειδοποίησε:  “Η αγάπη τού Ανατόλ, Σαχάρα, μπορεί να γίνει σκληρή, να το ξέρεις αυτό, να είσαι προετοιμασμένη. Μπορεί να σε καταπιεί, μόνο που….δε θα σε φτύσει ποτέ”.

Ο Άδης είπε κάθετος και σίγουρος “Ξέρεις τι έχω ανακαλύψει στα 32 χρόνια ζωής μου; Ότι τίποτα ποτέ δεν είναι τυχαίο. Και επίσης… μπορώ πλέον και αναγνωρίζω το ανικανοποίητο στα μάτια των ανθρώπων, αυτό που τους τρώει τα σωθικά γιατί δεν έχουν τρόπο να το αναζητήσουν ή την τόλμη. Ως πού θα έφτανες για να ικανοποιήσεις αυτό που σε τρώει, Σαχάρα;”

«Τι θα μου πεις; Ότι δεν έχω δικαίωμα; Μόλις μου το έδωσες, Σαχάρα, στο λέω για τελευταία φορά και φρόντισε να το θυμάσαι κάθε φορά που θα νομίζεις ότι ανήκεις πια στον εαυτό σου. Είμαι ο Άδης και είσαι η Περσεφόνη. Εγώ αποφασίζω στο εξής πότε και για πόσο θα βλέπεις τον ήλιο».

Είστε έτοιμοι να δείτε την ιστορία της Περσεφόνης… αλλιώς στο νέο βιβλιο;

“Το Τρίγωνο του Άδη – Κάθοδος”, το νέο βιβλίο σε μορφή ebook, από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Carmelasbooks.gr (την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς και ανάγνωσης βιβλίων στην Ελλάδα, που το επόμενο διάστημα θα γίνει και application και στην οποία θα βρείτε και άλλες πολύ δυνατές αισθηματικές και ερωτικές ιστορίες).

Το “Τρίγωνο του Άδη” είναι μια τολμηρή ερωτική σειρά που δε θυμίζει καμία άλλη από όσες κυκλοφορούν στα ελληνικά.

ΣΗΜΕΊΩΜΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ

Ishtar Inanna

Νομίζω ήρθε η ώρα να σας συστηθώ.

Είμαι η Ishtar (Ιστάρ) και, όπως φαντάζεστε, πρόκειται για το συγγραφικό μου ψευδώνυμο. Ζω στο Λονδίνο, αλλά είμαι Ελληνίδα.

Γνωρίζω χρόνια την Carmela Katsameni και όταν με ενημέρωσε για το πρωτοποριακό της εγχείρημα με την πλατφόρμα Carmelasbooks.gr , ενθουσιάστηκα. Το ηλεκτρονικό βιβλίο, μπορεί στην Ελλάδα να μη βρίσκεται ακόμη ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών, όμως στο εξωτερικό κρατά τα σκήπτρα, αφού το να έχεις διαρκώς επάνω σου, στη συσκευή σου, τα βιβλία που αγαπάς, είναι εξυπηρετικό και βολικό. Και αυτό επιδιώκει η πλατφόρμα, να φιλοξενήσει συγγραφείς, από διάφορα είδη, που θέλουν τα βιβλία τους να ταξιδεύουν μαζί με τους αναγνώστες τους. Κάπου εδώ να πω ότι, αν είστε συγγραφέας και θέλετε να βρείτε ηλεκτρονική εκδοτική “στέγη”, επικοινωνήστε με τους διαχειριστές της πλατφόρμας για να αξιολογηθεί το έργο σας.

Το “Τρίγωνο του Άδη” είναι το πρώτο ερωτικό βιβλίο στην ελληνική αγορά, πρώτη ερωτική σειρά που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε μορφή ebook, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην εγχώρια αγορά βιβλίου, είτε εντύπου είτε ηλεκτρονικού. Όσοι και όσες είστε λάτρεις του είδους και διαβάζετε αγγλικά, θα ξέρετε ήδη ότι η Amazon είναι πραγματική πηγή ερωτικών βιβλίων, που καλύπτουν όλα τα γούστα και που πουλάνε τρελά. Αγαπώ το είδος και έτσι αποφάσισα να γράψω τη δική μου ιστορία, ως Ishtar, καθώς η πρωταγωνίστρια είναι Ινδικής καταγωγής, οπότε από εκεί εμπνεύστηκα και το ψευδώνυμο αυτό.

Λίγα λόγια για την ιστορία:

Οι Ανατόλ και Κριστόφ Αρσενό είναι οι ιδιοκτήτες του “Άδη”, ενός πριβέ κλαμπ στην κορυφή ενός ουρανοξύστη στο Μανχάταν. Η Σαχάρα Σάρμα θα μπει στις ζωές τους, αλλά και στον “Άδη” και θα γίνει η “Περσεφόνη” που πάντα περίμεναν, μόνο που, όπως και στη μυθολογία, περνώντας τις πόρτες του, το σκοτάδι θα την διεκδικήσει και η επιστροφή στον Πάνω Κόσμο είναι μάλλον αμφίβολη.

Στον μύθο της Περσεφόνης δεν υπάρχει μόνο η ίδια και ο Πλούτωνας που την απήγαγε, αλλά ακόμη ένα πρόσωπο που δε γνωρίζουμε πολλοί: ο Πειρίθους, βασιλιάς των Λαπιθών και φίλος του Θησέα, που αποφάσισε να απαγάγει την Περσεφόνη και, μαζί με τον Θησέα, κατέβηκε στον Άδη. Εκεί ο Πλούτωνας τους καλοδέχτηκε, αλλά τους παγίδευσε και, ενώ ο Θησέας κατάφερε να διαφύγει, ο Πειρίθους έμεινε για πάντα εκεί, δέσμιος του Άδη, στον “θρόνο της λήθης”.

Δέσμιοι των παθών τους θα βρεθούν και οι ήρωες μας, ανίκανοι να ξεφύγουν από αυτά, μπλεγμένοι για πάντα στα δίχτυα τους.

Υπάρχουν όρια στον έρωτα;

Ανακαλύψτε τα διαβάζοντας το Τρίγωνο του Άδη, που έρχεται σύντομα στο Carmela’s books.

(Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, που στο επόμενο διάστημα θα γίνει και application, φιλοξενεί και άλλες υπέροχες ιστορίες. Ρίξτε μια ματιά στο “Άβατο” αλλά και στις υπόλοιπες).

Θα κλείσω με το εξώφυλλο του πρώτου μέρους από το νέο βιβλίο από το “Τρίγωνο του Άδη”, την Κάθοδο.

Τσέκαρε κι αυτό: