ραπ

Για πρώτη φορά στην ελληνική ραπ σκηνή, δημιουργείται ένα album από 21 εντελώς νέους καλλιτέχνες με παραγωγές από γνωστούς και έμπειρους μουσικούς παραγωγούς.

Το “My Name Is” είναι μια πρωτοβουλία του Μιχάλη Σταθάκη (ιδιοκτήτη της Mad House Records) η οποία δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάζουν για πρώτη φορά τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό. Το album περιλαμβάνει στο σύνολο 21 τραγούδια δια χειρός των Mike G, Chico Beatz, Muneylxrd, DonBeatz, G-Kal & Ripen, από 21 νέους και ανερχόμενους εκπροσώπους της ραπ σκηνής στην Ελλάδα: AGLI, Aias, BiG BABU, Black Threat, Brave, Diamante, Greeko, Lil Benzy, JaZmine, Kidd, Kosto, Lee Gee, Likou, Maestro, MONKID, Narkush, Pablo, ChrisMo, DERV, Navvan, Sandra.

Στο intro του album μπορείτε να γνωρίσετε τον κάθε έναν από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες, ενώ ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams θα έχει την ευκαιρία σε λίγο καιρό να εξασφαλίσει το δικό του video clip μαζί με feat με όποιον καλλιτέχνη της Mad House Records επιθυμεί. Το συγκεκριμένο project μάλιστα θα πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων στον χώρο της τραπ σκηνής.

Το “My Name Is” κυκλοφορεί από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company

 

Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://madhouserecords.lnk.to/MyNameIsPR