Netflix

Η διάσημη πλατφόρμα ψυχαγωγίας μέσω streaming, Netflix, παρουσιάζει μια τεράστια ποικιλία διαφόρων ταινιών και δε θα μπορούσαμε να μην κάνουν αναφορά σε 3 ρομαντικές κομεντί-διαμάντια που δημιουργούν νοσταλγία.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Set It Up (2018)

Υπόθεση: Οι βοηθοί από την Νέα Υόρκη, η Harper (Zoey Deutch) και ο Charlie (Glen Powell), συνεργάζονται για να επιτύχουν τα μεγαλύτερα έργα της νέας σταδιοδρομίας τους – να κάνουν τα αφεντικά τους να ερωτευτούν! Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα τα καταφέρουν… ή θα σκοράρουν εντός έδρας.

2. Always Be My Maybe (2019)

Υπόθεση: Όλοι πίστευαν ότι η Sasha και ο Marcus θα κατέληγαν μαζί εκτός από τη Sasha και τον Marcus. Η επανασύνδεσή τους γίνεται μετά από 15 χρόνια, κι οι δύο αρχίζουν τότε να αναρωτιούνται… “maybe” ;

3. The Half of It (2020)

Υπόθεση: Η ντροπαλή κι άριστη μαθήτρια, Ellie, προσλαμβάνεται από τον γλυκό αλλά ασταθή αθλητή Paul, που χρειάζεται βοήθεια για να κερδίσει ένα δημοφιλές κορίτσι. Αλλά η νέα και απίθανη φιλία τους γίνεται περίπλοκη όταν η Ellie ανακαλύπτει ότι έχει συναισθήματα για το ίδιο κορίτσι. Από τη συγγραφέα / σκηνοθέτη Alice Wu.