Netflix

Το Netflix μας έχει απογοητεύσει το τελευταίο διάστημα καθώς έχει επιλέξει να “κόψει” πολλές σειρές όπως “Μοναχή Πολεμίστριας”, “Inside Job” και άλλες πολλές. Ωστόσο, προχωρά στην ανανέωση των σεζόν γνωστών ριάλιτι και ένα από αυτά πήρε το “πράσινοφως” για να συνεχιστεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To ριάλιτι έρωτα “Too Hot to Handle” του οποίου η τέταρτη σεζόν ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από λίγο καιρό ανανεώθηκε για μια ακόμη σεζόν και αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν.

Το πρώτο trailer για την πέμπτη σεζόν του ριάλιτι έχει ήδη δημοσιευτεί και στο νησί του έρωτα θα εμφανιστούν περισσότεροι singles οι οποίοι έχουν μια και μόνο αποστολή! Να μην φιληθούν, να μην προβούν σε ιδιαίτερα αγγίγματα και να μην κάνουν τσαχπινιές.

To ριάλιτι του Netflix έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ενθουσιάζονται με το γεγονός πώς υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν μακριά από Τσίπρα ερωτικές συνευρέσεις με σκοπό να κερδίσουν 200.000 δολάρια!

Ο νέος κύκλος έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζεται και οι παίκτες αναμένεται για μια ακόμη φορά να είναι “καυτοί” και μη διαχειρίσιμοι!

Τσέκαρε και αυτά: