Netflix Απρίλιος

Netflix Απρίλιος: Μπορεί το πρόγραμμα τον μήνα Μάρτιο να μην μας ενθουσίασε, αλλά το Netflix έρχεται αποφασισμένο να μας εκπλήξει ευχάριστα τον Απρίλιο με ένα πλούσιο “μπουκέτο” από σειρές και ταινίες.

Έτσι εάν δεν αλλάξει τίποτα με τα lockdowns τότε το πρόγραμμα του Netflix θα είναι πλούσιο.

Από τις σειρές που έρχονται ξεχωρίζει το Shadow and Bone που στην ουσία βασίζεται στην πρώτη νουβέλα από την τριλογία “Grisha” και μάλιστα αυτή η σειρά θα προκαλέσει συζητήσεις και ντόρο. H σειρά αυτή που έρχεται στις 23 Απριλίου υπάρχει η ορφανή πολεμίστρια Αλίνα Στάρκοφ εξαπολύει μία απίστευτη δύναμη που είναι το κλειδί που θα απελευθερώσει τη χώρα.

Η δεύτερη σειρά (Netflix Απρίλιος) που δεν πρέπει να χάσετε είναι το Serpent, το οποίο βασίζεται σε αληθινά και μάλιστα σοκαριστικά γεγονότα.

Πρόκειται για μία σειρά που μας μεταφέρει στη δεκαετία του 70 όπου ο αδίστακτος δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ βάζει στο στόχαστρό του ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Ασία.

Η τρίτη σειρά που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό είναι το Snabba Cash που είναι στην ουσία το σουηδικό ριμέικ μετά την τριλογία των ταινιών. Πρόκειται για την ιστορία μιας μόνης μητέρας της Λέγια, η οποία πασχίζει να αναδειχθεί στο χώρο των startup επιχειρήσεων.

Η σειρά αυτή έρχεται (Netflix Απρίλιος) στις 07/04 και έχει να κάνει με τη σύγκρουση ενός αδίστακτου κόσμου και της πίστης στη φιλία και τη συνεργασία.

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτές οι τρεις σειρές αλλά έρχονται ακόμα περισσότερες.