Netflix

Οι άνθρωποι του Netflix προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν την πλατφόρμα που έχουμε αγαπήσει και διαρκώς αναζητούν λύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τους χρήστες να έχουν καλύτερη εμπειρία ενώ το χρησιμοποιούν!

Σύμφωνα με το The Verge, η γνωστή πλατφόρμα λανσάρει ένα παγκόσμιο τεστ που αφορά της Android συσκευές και πρόκειται για ένα χρονόμετρο που θα μετρά αντίστροφα ΄έτσι ώστε να σταματά τη σειρά ή την ταινία που βλέπεις, αν σε έχει πάρει ο ύπνος.

Η νέα λειτουργία που τεστάρουν θα μας δώσει τη δυνατότητα να επιλέγουμε την ώρα που επιθυμούμε να σταματήσει αυτό που βλέπουμε και αφορά σε τέσσερα χρονικά όρια μεταξύ των 15 λεπτών, των 30 λεπτών, των 45 λεπτών ή όταν τελειώνει ένα επεισόδιο ή μια ταινία.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουμε να γλιτώσουμε «ζωή» στην μπαταρία της συσκευής μας και δε θα χάνουμε τίποτα από αυτό που βλέπουμε!

Οι άνθρωποι του Netflix μπορεί να το δοκιμάζουν προς το παρόν στα Androids αλλά σκέφτονται να φέρουν τη λειτουργία και σε άλλες συσκευές όπως τηλεοράσεις και υπολογιστές!