Netflix

Αφού δημιούργησε την ταινία “Πινόκιο” η οποία είναι υποψήφια για Όσκαρ, ο σκηνοθέτης Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, επιστρέφει στο Netflix και θα παρουσιάσει ένα νέο project το οποίο σίγουρα θα είναι συγκινητικό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H νέα ταινία είναι πάλι κινουμένων σχεδίων και βασίζεται στο μυθιστόρημα του συγγραφέα Καζούο Ισιγκούρο “The Buried Giant”  το οποίο είχε εκδοθεί τπ 2015.

Στο μυθιστόρημα μπορεί να διαβάσει κανείς την ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τη Βρετανία, της Μπεατρίς και του Αξλ των οποίων οι μνήμες είναι θολές διότι μένουν σε ένα μέρος όπου ύπαρχε ομίχλης και προκαλεί φθορά στη μνήμη των ανθρώπων. Οι δυο του θυμούνται πως ίσως είχαν έναν γιο στο παρελθόν και αρχίζει μια περιπέτεια για να τον αναζητήσουν.

Ο πρόεδρος του Netfix, Scott Stuber, δήλωσε :

“Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είναι ένας οραματιστής και δεξιοτέχνης σκηνοθέτηςΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη δημιουργική μας συνεργασία καθώς αναπτύσσει το επόμενο έργο του με το Netflix”.

Ο σκηνοθέτης θα είναι και παραγωγός της ταινίας, σύμφωνα με το Deadline, και το σενάριο θα το επιμεληθεί με τον Ντένις Κέλι.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή και πότε θα προβληθεί!

Τσέκαρε και αυτά: