Netflix

To Netflix εγκαινιάζει τα πρώτα συνδρομητικά βιντεοπαιχνίδια του που θα προσφέρει μέσω «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphones) παγκοσμίως, σε μία κίνηση που στοχεύει στο να διεισδύσει σε μία νέα αγορά και να διευρύνει έτσι τη βάση των συνδρομητών του.

Η εταιρεία άρχισε ήδη την κυκλοφορία μίας αναβάθμισης της εφαρμογής της για κινητά Android, η οποία θα δείχνει ποια games είναι διαθέσιμα για «κατέβασμα» (download) από τους χρήστες.

Για αρχή, σύμφωνα με το BBC, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Netflix, τα εξής mobile games:

Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up και Shooting Hoops. Τα πρώτα δύο παιγνίδια σχετίζονται με τη δημοφιλή ομώνυμη σειρά Stranger Things του Netflix.

Περισσότερα παιχνίδια θα ακολουθήσουν και το Netflix υπόσχεται ότι δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις ούτε αγορές μέσα στην εφαρμογή, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλα παιγνίδια.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Η εταιρεία ανέφερε ότι «αυτή είναι η αρχή ενός μακριού ταξιδιού» και θα κάνει τη διαφορά προσφέροντας «αποκλειστικά παιγνίδια κινητής χωρίς διαφημίσεις ή αγορές μέσα στην εφαρμογή, τα οποία θα περιλαμβάνονται στη συνδρομή του Netflix». Προς το παρόν, τα παιχνίδια αφορούν μόνο κινητά και τάμπλετ με Android, αλλά τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και παιγνίδια για συσκευές iOS της Apple.