Netflix Μάρτιος

Το Netflix Μάρτιος έρχεται με τρομερές σειρές και ταινίες, αλλά και με επιστροφές σειρών που είχαν αγαπηθεί ιδιαίτερα κατά το προηγούμενο έτος.

Μία από αυτές τις σειρές είναι το Bridgerton, το οποίο επιστρέφει στις 25 Μαρτίου 2022 στις 09:00 το πρωί και οι τηλεθεατές του Netflix θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη δεύτερη σεζόν.

Τo Netflix Μάρτιος λοιπόν έρχεται με την πιο must σειρά που σίγουρα θα καθηλώσει τους συνδρομητές της πλατφόρμας.

Από τη Shondaland και τον δημιουργό Κρις Βαν Ντούσεν, το Μπρίτζερτον έχει κεντρική ηρωίδα την Ντάφνι Μπρίτζερτον (Φίμπι Ντίνεβορ), τη μεγαλύτερη κόρη της πανίσχυρης οικογένειας Μπρίτζερτον , η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στην ανταγωνιστική αγορά για νύφες της λονδρέζικης αντιβασιλείας.

Ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα των γονιών της και θα βρει ένα ταίρι από αληθινό έρωτα, οι προοπτικές της Ντάφνι είναι στην αρχή φαινομενικά αξεπέραστες.

Ωστόσο, όταν ο μεγαλύτερος αδελφός της αρχίζει να αποκλείει όλους του πιθανούς της μνηστήρες, τα σκάνδαλα της υψηλής κοινωνίας που έχει καταγεγραμμένα η μυστηριώδης Λαίδη Γουιστλντάουν λειτουργούν συκοφαντικά για την Ντάφνι. Εδώ εισέρχεται και ο ελκυστικός και επαναστάτης Δούκας του Χάστινγκς (Ρέγκε-Ζαν Πέιτζ), αφοσιωμένος εργένης και το κελεπούρι της σεζόν για τις μαμάδες των ντεμπιτάντ.

Παρόλο που δηλώνουν ότι δεν θέλουν τίποτα από αυτά που έχει να προσφέρει ο άλλος, η ερωτική τους έλξη είναι αδιαμφισβήτητη και προκαλεί αναστάτωση, καθώς μπλέκουν σε μια ολοένα και πιο δυνατή εγκεφαλική μάχη, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις κοινωνικές προσδοκίες για το μέλλον τους.

Το Μπρίτζερτον είναι μια ρομαντική, πανέξυπνη σειρά γεμάτη σκάνδαλα για τη διαχρονικότητα της παντοτινής φιλίας, για τις οικογένειες που βρίσκουν τον δρόμο τους και για την αναζήτηση ενός έρωτα που υπερνικά τα πάντα.