Netflix ντοκιμαντέρ

Netflix ντοκιμαντέρ: To Netflix έρχεται για άλλη μία φορά με ένα ντοκιμαντέρ που αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον θρυλικό αστέρα του ποδοσφαίρου, Πελέ.

ad

Η ταινία που την περιμένουν όλοι στις 23 Φεβρουαρίου για τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή έρχεται, ενώ ήδη βγήκε το πρώτο σποτ μόλις 30 δευτερολέπτων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με το σποτ αυτό το Netflix ντοκιμαντέρ επέλεξε να προωθήσει την ενέργειά του στο πλαίσιο μιας αμφισβητούμενης στατιστικής «1281 γκολ σε 1363 παιχνίδια».

Η νέα αυτή ταινία με τον τίτλο Πελέ θα δίνει τη δυνατότητα στον τηλεθεατή να βλέπει τη ζωή ενός θρύλου  με αρχειακές εικόνες αλλά και μαρτυρίες όπως του Αμαρίλντο και του Ζαϊρζίνιο.

Ο ίδιος ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ σε όλα τα γυρίσματα παραχωρεί συνεντεύξεις, ενώ μέσα από το Twitter έγραψε πως χαίρεται πολύ γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία φουντώνουν ξανά οι αναμνήσεις του.

 

Το Netflix ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται σε μία δωδεκαετή περίοδο της ζωής του από το 1958 έως το 1970 όταν τότε στέφθηκε τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ad