Netflix

Το Netflix κόβει σειρές που ο κόσμος έχει αγαπήσει αλλά επιτρέπει σε κάποια ριάλιτι να συνεχίσουν να προβάλλονται (ευτυχώς). Και αυτή τη φορά ανακοίνωσε την επιστροφή ενός project το οποίο θα θέλαμε να δούμε και στην Ελλάδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤO SURVIVOR ΕΔΩ 

To ριάλιτι “Love is Blind” επιστρέφει στην γνωστή πλατφόρμα με μια τέταρτη σεζόν και οι επίσημες ανακοινώσεις έχουν ήδη γίνει!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix, περισσότερα είναι οι ελεύθεροι άνθρωποι που θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στην αγάπη και όχι στην εμφάνιση! Και κάποιοι θα είναι πολύ τυχεροί που θα παντρευτούν!

Η Βανέσα Λασέι και ο Νικ Λασέι – οι δυο παρουσιαστές του ριάλιτι – περιμένουν να υποδεχτούν στους χώρους που θα μείνουν οι παίκτες και ο σκοπός όλων είναι να ερωτευτούν χωρίς καν να έχουν ειδωθεί και να δώσουν σημασία στον έρωτα ο οποίος τελικά είναι τυφλός;

Τα pods θα γεμίσουν πάλι γέλια και δάκρυα και κάποιοι θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια σχέση η οποία αναμένεται να τους οδηγήσει στην εκκλησία! Αλλά θα πουν το μεγάλο “ναι” έτσι ώστε να αποκτήσουν μια κοινή ζωή;

Θα το δούμε στις 24 Μαρτίου!

Tσέκαρε και αυτά: