Netflix

Το Netflix είναι μια πλατφόρμα η οποία έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια και στα κινητά όλων μας καθώς διαθέτει μια πληθώρα ταινιών και σειρών που μας κάνει να θέλουμε να χουζουρέψουμε στον καναπέ μας και να αράζουμε ώρες ατελείωτες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ήξερες εσύ πώς υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αυτός που επιλέγει τις ταινίες και τις σειρές που θα δεις στην πλατφόρμα; Και όμως!

Πρόκειται για τη Bela Bajaria η οποία είναι εκείνη που βλέπει τα σενάρια και τις ιστορίες που θέλουν να μπουν στην πλατφόρμα και ξέρει πολύ καλά πως να κάνει τις επιλογές της.

Η ινδικής καταγωγής αλλά γεννημένη στο Λονδίνο μάνατζερ είναι η γυναίκα που έχει εμπιστευτεί η πλατφόρμα για να επιλέγει εκείνα τα projects που πιστεύει πως θα έχουν ενδιαφέρον για τον κόσμο και τα προτείνει για την παραγωγή.

Θεωρείται μια από τις ισχυρές κυρίες της ψυχαγωγίας καθώς έχει περάσει από πολλές παραγωγές και τον Δεκμέμβριο του 2022 βρέθηκε στη λίστα του Hollywood Reporter με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες στη ψυχαγωγία.

Το 2016 βρέθηκε στην εταιρεία του Netflix και της δόθηκε ο τίτλος “επικεφαλής μη σεναριακού και διεθνούς περιεχομένου” και τον διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Tσέκαρε και αυτά: