Netflix Σεπτέμβριος

Netflix Σεπτέμβριος: Επιβεβαιωθηκε επιτέλους πως ο τρίτος κύκλος του Emily in Paris θα γίνει πραγματικότητα, αφού μετά τη δεύτερη σεζόν τον Δεκέμβριο του 2021 ανανεώθηκε η σειρά.

 

Το Emily in Paris είχε ένα ιδιαίτερο φινάλε και όλοι οι φανς της σειράς έχουν μείνει με την απορία εαν τελικά η Emily Cooper επιστρέφει στη δουλειά της στο Σικάγο ή κάνει την ανατροπή και ακολουθεί τη μέντορά της στη Savoir Style.
Μάλιστα, φαίνεται πως όλο το καστ έχει επιστρέψει ήδη το Παρίσι και έχουν ξεκινήσει ήδη τα πρώτα γυρίσματα τον Αύγουστο. Η ίδια η Λίλι Κόλινς πάντως δηλώνει πως ούτε εκείνη ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον της Emily in Paris.

 

Την είδηση για την ανανέωση είχε αφήσει να εννοηθεί και το Instagram της σειράς που δημοσίευσε μία φωτογραφία με το σενάριο για την τρίτη σεζόν.

“Πίσω στο τραπέζι μαζί, και δεν είναι για συνάντηση με πελάτη ή δείπνο. Η παραγωγή της τρίτης σεζόν ξεκινά τώρα!”, έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα ξεκινήσει η τρίτη σεζόν της Emily in Paris (Netflix Σεπτέμβριος) αλλά το μεγαλύτερο μέρος του καστ αναμένεται να είναι εκεί. Αυτό που έχει γίνει γνωστό πάντως είναι πως ο Alfie αναμένεται να γίνει κύριο μέλος της σειράς στην τρίτη σεζόν.

Τσέκαρε κι αυτό:

Τιτανικός : Τα νέα πλάνα από το βυθισμένο πλοίο