Netflix

To Netflix είναι ο αγαπημένος μας φίλος όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι, όταν θέλουμε να απολαύσουμε μια χαλαρή διαδρομή με το μετρό και όταν θέλουμε να δούμε περιεχόμενο το οποίο θα μας προβληματίσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή πλατφόρμα σειρών και ταινιών διαθέτει εκτός από μαγισσούλες και δολοφόνους που τρέχουν να βρουν το επόμενο θύμα τους, και εκπομπές μαγειρικής όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει πράγματα τα οποία δε γνώριζε και να μάθει για ανθρώπους οι οποίοι είναι παγκόσμια γνωστοί στο χώρο της γαστρονομίας αλλά δεν τους ξέρουμε πολύ καλά.

Υπάρχουν δυο εκπομπές αυτοτοποθετούνται διάστημα στο Netflix όπου έχουμε πάθει μια μικρή εμμονή και δε σταματάμε να τις βλέπουμε και είναι οι εξής:

#1.To τελικό τραπέζι 

Πρόκειται για μια εκπομπή όπου δημιουργούνται ομάδες από γνωστούς σεφ στον κόσμο κα αγωνίζονται με σκοπό να φτάσουν στο τέλος και να πείσουν ένα εκλεκτό πάνελ από τους πιο μεγάλους σεφ στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας πώς αξίζουν μια θέση ανάμεσα τους. Είναι μια εξαιρετική εκπομπή όπου η δημιουργικότητα, η φαντασία και η άριστη τεχνική είναι τα μόνο συστατικά που θα φέρουν τη νίκη.

#2.Baking impossible 

Ζαχαροπλάστες συναντούν μηχανικούς και μαζί προσπαθούν να φέρουν στη “ζωή” έργα τέχνης τα οποία θα είναι λειτουργικά και… νόστιμα!

Τσέκαρε και αυτά :

Ψηλοί άνδρες : Γίνονται καλύτεροι σύζυγοι

The Crown : Τι έκλεψε η Ολίβια Κόλμαν