Netflix ταινίες

Netflix ταινίες: Η διάσημη πλατφόρμα μέσω streaming πρόκειται να κυκλοφορήσει τη νέα ταινία “ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2” στις 25 Νοεμβρίου.

Υπόθεση: Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που τα αδέλφια Κέιτ (Ντάρμπι Καμπ) και Τέντι Πιρς (Τζούντα Λιούις) έσωσαν τα Χριστούγεννα και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει.

Η κυνική πλέον έφηβη Κέιτ περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, τον Τζακ (Τζαζίρ Μπρούνο). Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτήν τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Κέιτ αποφασίζει να το σκάσει.

Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Μπέλσνικελ, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Κέιτ και ο Τζακ παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ-Βασίλη (Κερτ Ράσελ).

Δες το τρέιλερ της ταινίας εδώ:

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρις Κολόμπους (“Μόνος στο Σπίτι”, “Χάρι Πότερ”) και με συμπρωταγωνίστρια την Γκόλντι Χον, τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2 είναι μια καταιγιστική περιπέτεια για όλη την οικογένεια που ξεχειλίζει από συναίσθημα, χιούμορ και γιορτινή διάθεση.