NETFLIX

To Netflix έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασιών και προσφέρει καταπληκτικές σειρές και ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Αυτόν το μήνα, μάλιστα, οι νέες σειρές και οι ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν θα μας κρατήσουν αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη μας ώστε να τις απολαύσουμε όλες.

Γι’ αυτό και μεις είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας 3 νέα διαμάντια που έρχονται αυτόν τον μήνα στο Netflix!

Ας ξεκινήσουμε!

1. Το Στέμμα: Σεζόν 4 / 15.11.2020

Υπόθεση: Η δεκαετία του ’70 πλησιάζει στο τέλος της και η βασίλισσα Ελισάβετ (Ολίβια Κόλμαν) και η οικογένειά της προσπαθούν να προστατεύσουν τη σειρά διαδοχής εξασφαλίζοντας την αρμόζουσα νύφη για τον Πρίγκιπα Κάρολο (Τζος Ο’Κόνορ), ο οποίος είναι ακόμα ανύπαντρος στα 30.

Με το έθνος να αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπο της διχαστικής πολιτικής που έχει εισαγάγει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ (Τζίλιαν Άντερσον), τα αίματα ανάβουν μεταξύ εκείνης και της βασίλισσας.

Η κατάσταση χειροτερεύει όταν η Θάτσερ οδηγεί τη χώρα στον Πόλεμο των Φώκλαντ, προκαλώντας σύγκρουση εντός της Κοινοπολιτείας. Ενώ το ειδύλλιο του Καρόλου με τη νεαρή Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ (Έμα Κόριν) προσφέρει ένα καλοδεχούμενο παραμύθι που ενώνει τον βρετανικό λαό, η βασιλική οικογένεια διχάζεται όλο και περισσότερο.

2. Paranormal / 7.11.2020

Υπόθεση: Ένας αιματολόγος, ο δρ. Ρεφάατ Ισμαήλ έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από μεταφυσικά φαινόμενα που θα κλονίσουν την τετράγωνη και βασισμένη μόνο στα γεγονότα λογική του.

Η σειρά λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του ‘60 και βασίζεται στη σειρά best seller μυθιστορημάτων του Αχμέντ Καλέντ Ταουφίκ.

3. Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα / 13.11.2020

Υπόθεση: Το “Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα”, μια μουσική περιπέτεια κι ένα μοναδικό οπτικό υπερθέαμα, είναι ένα φρέσκο και γλαφυρό οικογενειακό χριστουγεννιάτικο event.

Με φόντο την εκτυφλωτικά ζωντανή πόλη Κόμπλτον, η ταινία έχει κεντρικό ήρωα τον θρυλικό παιχνιδοποιό Τζερόνικους Τζανγκλ (που υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Φόρεστ Γουίτακερ) του οποίου οι περίτεχνες εφευρέσεις είναι γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα.

Όταν όμως ο έμπιστος μαθητής του (που υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy Κίγκαν-Μάικλ Κι) κλέβει την πιο πολύτιμη δημιουργία του, η εξίσου έξυπνη και ευρηματική εγγονή του (που υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Μάνταλεν Μιλς) – και μια ξεχασμένη εφεύρεση- αναλαμβάνουν να θεραπεύσουν παλιές πληγές και να αναζωπυρώσουν την κρυμμένη μαγεία.

Τσέκαρε και αυτό: H JLo ντύθηκε Madonna!