Κήπος

Netflix: Ο Vic Reeves αποφασίστηκε να είναι ο νέος παρουσιαστής του νέου τηλεοπτικού show  «The Big Flower Fight» στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι θα φτιάχνουν γλυπτά από άνθη.

Στη διαγωνιστική αρένα θα ριχθούν ομάδες ανθοπωλών, γλυπτών και σχεδιαστών που θα καλούνται να δημιουργήσουν τεράστιες εγκαταστάσεις.

Ένας από τους κριτές και ανθοπώλης στο επάγγελμα, η Κρίστεν Γκρίφιθ Βάντεργιοτ ανέφερε πως το νέο show θα βοηθήσει έτσι ώστε τα λουλούδια να αποκτήσουν τον σεβασμό που τους ανήκει.

Συμπαρουσιάστρια του Άγγλου κωμικού θα είναι η Αγγλο-Κύπρια ηθοποιός Natasia Demetriou, η οποία όπως και ο Reeves θα πρέπει να εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες.

Σε κάθε επεισόδιο θα εξετάζεται ένα διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων και θα παρουσιάζεται μια μοναδική πρόκληση – οι ομάδες θα έχουν την ευθύνη να χτίσουν τεράστιο γλυπτό από λουλούδια και θα ανταγωνίζονται στον σχεδιασμό των πιο παράξενων και όμορφων έργων τέχνης από άνθη και άλλα φυσικά υλικά.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν τη δική τους δημιουργία από άνθη, η οποία θα εκτεθεί στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους του Λονδίνου (Royal Botanic Kew Gardens).