Next Top Model Πολωνίας

Το Next Top Model Πολωνίας έκανε γυρίσματα στα νότια προάστια της Αττικής, και πιο συγκεκριμένα στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, τα διάφορα ριάλιτι μόδας Next Top Model πραγματοποιούν γυρίσματα μέχρι και τον ημιτελικό, αλλά κι ένα σημαντικό μέρος του μεγάλου τελικού, πριν την live ψηφοφορία από τον κόσμο.

Έτσι, οι Πολωνοί επέλεξαν – όπως δήλωσαν στο Πρώτο Θέμα – την Ελλάδα για τα γυρίσματα του αντίστοιχου γνωστού ριάλιτι μόδας της Πολωνίας, διότι η Ελλάδα θεωρείται μια ασφαλής χώρα όσον αφορά στα κρούσματα κορονοϊού.

Στην Πολωνία, τα κρούσματα που σημειώνονται καθημερινά είναι άνω των 20.000, γεγονός που έχει κατατάξει τη χώρα σε ζώνη υψηλού κινδύνου.

Στην κριτική επιτροπή, επιπροσθέτως, του Poland’s Next Top Model βρέθηκε κι ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος έκρινε τη φωτογράφιση των παιδιών.

Η σχετική αυτή είδηση έγινε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram, καθώς ανέβασε ένα story με τον Δημήτρη Σκουλό να σχολιάζει την εμπειρία του στην κριτική επιτροπή του Next Top Model Πολωνίας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Stunning @ilianapapageorgiou in the new cover of @madamefigarogr styling @pennydion and @bettypetkoglou mua @yannissiskos photographer’s assistants @dpapadopoulos_photo and @isminilou #cover #coverstory #covergirl #shooting #fashionshoot #photoshoot #editorial #photography #photoshooting #model

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos) στις

Απ’ ότι φαίνεται, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, καθώς όπως κι οι δυο έχουν αναφέρει κατά το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σηκώνει και μήνυση αυτό να το ξέρεις @ilianapapageorgiou @gntmgr @starchanneltv . Και έχω και μάρτυρες τους @vourmanos @johada13 @lnafsika @giannis_mikros @elena_hristopoulou @genevievevv @nchristoforou @zorzettaz @vickykaya_ @angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos) στις

Τσέκαρε και αυτό: The Bachelor: Τα σχόλια του Twitter 29/10