Nicky Minaj

Η Nicki Minaj είναι μια από τις πιο γνωστές γυναίκες ράπερς στον κόσμο και έχει καταφέρει να απασχολήσει πολλές φορές με τις δηλώσεις της και με όσα κάνει καθώς λέει ότι σκέφτεται και δεν έχει φίλτρο!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η ράπερ ανακοίνωσε πως έχει αρχίσει να φέρνει στη ζωή ένα μεγάλο όνειρο της και δημιουργεί τη δική της δισκογραφική εταιρεία. Το νέο το ανακοίνωσε μέσω του επεισοδίου που προβλήθηκε στην εκπομπή της Queen Radio και επιβεβαίωσε όλες τις φήμες.

Ο Paddy Duke είναι ο άνθρωπος που ορίζετα ως υπέυθυνος ρεπερτορίου και θέλει μεσω τη εταιρείας της να προβάλλει πολλά είδη μουσικής και όχι μόνο ραπ.

Η Nicki Minaj θέλει να ταράξει τα νερά της παγκόσμιας δισκογραφίας και να φέρει στο προσκήνιο καλλιτέχνες που θα ξεχωρίζουν και να αναδείξει νέα ταλέντα! Μην ξεχνάς πως στις ΗΠΑ, υπάρχουν πολλές εκπομπές ταλέντων και ίσως βρει εκεί αυτό που ψάχνει!

Το πρώτο μεγάλο όνομα που σίγουρα θα βρίσκεται στη δισκογραφική είναι εκείνη και θα ακολουθήσουν και άλλοι καλλιτέχνες που την εμπιστεύονται!

Όλοι θέλουν να μάθουν κάποια ονόματα αλλά προς το παρών δεν είναι έτοιμη να τα μοιραστεί, όπως και το όνομα της εταιρείας!

Τσέκαρε και αυτά: