Νικ Κάρτερ

Ο Νικ Κάρτερ είναι ένα από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το legendary, pop συγκρότηματα”Backstreer boys” και πολλά ήταν τα κορίτσια τα οποία “έλιωναν” για χάρη του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια καταγγελία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο συγκρότημα και στη ζωή του καλλιτέχνη, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον αδερφό του Άρον, καθώς μια νέα γυναίκα με αυτισμό τον κατηγορεί για βιασμό.

Η 39χρονη,Σάνον Σέι Ρουθ, βγήκε δημόσια και κατήγγειλε πως ο καλλιτέχνης την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 17 ετών και μπροστά στην κάμερα δήλωσε πως πριν από 21 χρόνια δέχτηκε μια αποτρόπαια σεξουαλική επίθεση.

“Όλα αυτά ήταν άμεση συνέπεια του βιασμού μου από τον Νικ Κάρτερ.Παρ’ όλο που είμαι αυτιστική και ζω με την εγκεφαλική παράλυση, θεωρώ ότι τίποτε δεν είχε τόσο μακροπρόθεσμη επίδραση στη ζωή μου όσο οι πράξεις και τα λόγια του Κάρτερ εις βάρος μου”.

Η γυναίκα έδωσε περιγραφή μπροστά στις κάμερες για τη στιγμή που δέχτηκε την επίθεση και είπε :

“Αφού με βίασε, θυμάμαι ότι αποκάλεσε “καθυστερημένη σκρόφα” και μου άρπαξε με δύναμη το χέρι, αφήνοντάς μου μελανιές… Ο Κάρτερ προσπάθησε να με τρομάξει για να σιωπήσω. Ήταν σκληρός και απειλητικός”.

Ο καλλιτέχνης αρνείται κάθε κατηγορία και μέσω της Page Six, ο δικηγόρος του αναφέρει πως η συγκεκριμένη δε λέει την αλήθεια και πως έχει προβεί κατά το παρελθόν σε αναληθείς δηλώσεις για να πλήξει την εικόνα του Νικ.

Τσέκαρε και αυτά :

Κλέλια Ανδριολάτου : Το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Γήπεδα Αθήνα : Η διαμόρφωση του χώρου στην Ακαδημία Πλάτωνος