Νίκη Χαντσαρίδου

Η Νίκη Χαντσαρίδου είναι μια από τις γυναίκες που θα απαρτίζουν την αρχική ομάδα που θα δούμε στη “Φάρμα 2” και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς είναι ένα νέο κορίτσι και πολύ όμορφο.

Στο βιογραφικό της, η Νίκη, αναφέρει πως είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής από το ΑΠΘ και έχει μεταπτυχιακό στη βελτίωση της ανθρώπινης απόδοσης και της υγείας. Το ζήτημα της φυσικής αγωγής είναι οικογενειακή υπόθεση καθώς όλη στην οικογένεια της είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής. Κατάγεται από την Κάλυμνο και τη Θεσσαλονίκη και είναι δυο μέρη τα οποία έχει μέσα στην καρδιά της.

Ασχολείται από μικρή με τον στίβο, τον χορό και την κολύμβηση ενώ στέφφθηκε1η Πανελληνιονίκης στις Νέες Γυναίκες και 3η στις γυναίκες στα 4χ400 γυναικών στους πανελλήνιους αγώνες στίβου με την ομάδα του Ηρακλή.

Η βασική της δουλειά είναι προπονήτρια κολύμβησης και έχει δημιουργήσει ένα δημοφιλές πρόγραμμα το οποίο ονομάζεται Niki’s Aqua Fitnes

Κύριος στόχος της είναι να προάγει την υγεία και την ευεξία ενώ όπως λέει η ίδια λατρεύει το νερό, τη φύση και τον υγιεινό τρόπο ζωής.