Νίκη Ηλιοπούλου

Η Νίκη Ηλιοπούλου από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να μπει στο Love Island φαίνεται πως καπαρώθηκε από τον Αλέξανδρο Λουσάι.

 

Οι δύο τους μπορεί να φαίνεται πως περνούν καλά, αλλά κάτι δεν πάει καλά! Η Νίκη Ηλιοπούλου είναι μία άκρως δυναμική και εντυπωσιακή γυναίκα, που μάγεψε τον Αλέξανδρο, αλλά η ίδια δεν φαίνεται να πέφτει και στα πατώματα για εκείνον. Κρατάει μικρό ακόμα καλάθι και αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί έχοντας προφανώς μία συγκεκριμένη στρατηγική στο μυαλό της.

H παίκτρια του Love Island έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε ιδανικά να είναι ο άντρας της ζωής της και η ατάκα ήταν πως θα τον ήθελε γορίλα. Και ο Αλέξανδρος μόνο γορίλας δεν μπορεί να πει ότι είναι.

Επίσης, το γεγονός πως η Νίκη Ηλιοπούλου θέλει τον άντρα ψηλό και άντρα άντρα να την παίρνει αγκαλιά και να το καταλαβαίνει, σαν να είναι γορίλας, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα του Αλέξανδρου Λουσάι. Εκείνος είναι ο πιο ευγενικός, πιο μικροκαμωμένος από έναν γορίλα σίγουρα και κοιτάει στα μάτια την Νίκη, ενώ εκείνη έχει μάλλον αντίθετα γούστα.

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος έχει κάτι που είναι το ευαίσθητο σημείο της Νίκης. Και αυτά είναι τα γαλαζοπράσινα μάτια του, στα οποία η ίδια δηλώνει πως βυθίζετα μέσα σε αυτά. Άλλωστε η Νίκη Ηλιοπούλου και στο βιογραφικό της αναφέρει πως δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάποιον με γαλανά ή πράσινα μάτια.

Αυτό είναι και το μεγάλο μυστικό της παίκτριας του Love Island για να την κατακτήσει ένας άντρας, αλλά το ζήτημα είναι εάν ο Αλέξναδρος που έχει τέτοια μάτια που δεν μπορεί να αντισταθεί θα σταθεί αντάξιος και σε όλα τα υπόλοιπα που ζητάει.

Το θέμα είναι πως δεν έχει κρυθεί τίποτα ακόμα στο Love Island και μέχρι να τελειώσουν και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο επόμενο διάστημα η Νίκη λογικά θα καταλήξει single και μετά θα μπορεί να κυνηγήσει έναν άντρα πιο κοντά στα δεδομένα της. Άλλωστε σύμφωνα με τους κανόνες του reality όποιος μένει single αργά ή γρήγορα τίθεται εκτός παιχνιδιού.

Τσέκαρε κι αυτό:

Survivor All Star : Η ανατροπή με τον Ντάνο

Κωνσταντίνος Αργυρός : Το video spot της μεγάλης συναυλίας με τον 50 Cent