Νίκη Λάμη

Η Νίκη Λάμη είναι Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει μεγάλη αίσθηση καθώς έχει ταλέντο, είναι πολύ όμορφη και διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ το οποίο δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει. Τη βλέπουμε στη σειρά “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” και σίγουρα θα τη δούμε στο μέλλον σε πολλά ενδιαφέροντα projects.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki_Lami (@niki_lami)

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H ηθοποιός είναι πολύ δραστήρια στα social media και καθημερινά ενημερώνει τα stories της για τις δραστηριότητες της και για όσα κάνει επαγγελματικά ενώ δεν παραλείπτει να δείχνει και ορισμένα προϊόντα τα οποια της αρέσουν πολύ!

Νίκη Λάμη – Βιογραφικό, Instagram, η σχέση με φαν, σπουδές και οι σειρές

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή της Νέας Ιωνία όπου και πέρασε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Από μικρή ηλικία είχε ανακαλύψει πως ο χώρος της υποκριτικής είναι αυτός που την τραβά και αποφάσισε να σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος όπου και έλαβε τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσει να ανοίξει τα φτερά της και να συμμετάσχει σε σειρές και παραστάσεις.

Από μικρή της άρεσε να κάνει μιμήσεις και να φορά τα ρούχα της μαμάς της και πήγαινε σε πολλές παραστάσεις. Όταν μπήκε τη σχολή της ήταν σίγουρη πως έχε επιλέξει το σωστό μονοπάτι.

Οι σειρές που έχει παίξει

Η Νίκη Λάμη έγινε γνωστή μέσω των ακόλουθων σειρών

  • “Το Σόι Μου Μέσα”
  •  “Με λένε Βαγγέλη “
  • “Οι συμμαθητές”
  • “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”.

Επίσης έχει παίξει και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και δεν μπορεί να φανταστεί πως δε θα κάνει ποτέ ξανά στη ζωή της θέατρο μιας και είναι μεγάλη της αγάπη.

Η σχέση με θαυμαστή

Η Νίκη Λάμη επιλέγει να μη μιλά πολύ για την προσωπική της ζωή, αλλά σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως είχε κάνει σχέση με θαυμαστή της παρόλο που φοβόταν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki_Lami (@niki_lami)

Χαρακτηριστικά είχε πει πως ένας θαυμαστής την περίμενε έξω από τι θέατρο καθώς ήθελε να βγάλει φωτογραφία μαζί της και  εκείνος την προσέγγισε με πολύ γλυκό τρόπο έτσι ώστε να συνεχίσουν να έχουν μια επαφή.

Εκείνη παρόλο που είχε φοβίες, ενέδωσε στο φλερτ αλλά δεν είχε αυτή η σχέση την πορεία που θα ήθελε κάποιος ο οποίο πιστεύει πολύ στον έρωτα! Ωστόσο, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki_Lami (@niki_lami)

Το Instagram

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να δείχνει πολλές στιγμές της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά κάνει αναρτήσεις οι οποίες λαμβάνουν πολλά likes!

Αναρτά εικόνες από διάφορες φωτογραφίσεις που κάνει και πρέπει να πούμε πως έχει πολύ ωραίο στιλ!

Τσέκαρε και αυτά: