Νικήτας Φιλιππάκης

Ο Νικήτας Φιλιππάκης πήρε τη λευκή ποδιά από τους κριτές του ΜasterChef 2023 και είναι ένας από τους παίκτες που κατάφερε να μπει στη βίλα του ριάλιτι μαγειρικής και σίγουρα θα κάνει πολλά κορίτσια να καρδοχτυπήσουν γιατί είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ψηλός μάγειρας μπήκε στην οντισιόν με λίγο άγχος αλλά αρκετά σίγουρος για το πιάτα του. Έφτιαξε ένα ριζότο με μπισκ γαρίδας και οι κριτές ένιωσαν αμέσως πως πρόκειται για έναν πολύ ικανό μάγειρα ο οποίος θα δώσει πολλά στον μαγειρικό διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

  • Νικήτας Φιλιππάκης :Βιογραφικό, ηλικία, οι δυο κόρες, καταγωγή, η Φινλανδία, η σύντροφος

Ο Νικήτας Φιλιππάκης είναι 29 ετών και κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης αλλά μένει στο Ρέθυμνο με την υπέροχη οικογένεια του. Ο μάγειρας μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία αλλά έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και έχει αποκτήσει δυο πανέμορφες κορούλες με τη σύζυγο του η οποία είναι μια κούκλα και ήταν στο πλευρό του στις οντισόνς όπου πήρε τη λευκή ποδιά.

Η 4χρονη Φωτεινή και η 18 μηνών Σοφία, είναι τα δυο κορίτσια που του έχουν κλέψει την καρδιά αλλά έχει και τεράστια αδυναμία στη γυναίκα του.

Είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στο Ρέθυμνο και τη δουλεύει τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο,  η ζωή του είναι μοιρασμένη μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας διότι τους χειμερινούς μήνες εργάζεται σε μαγαζί της χώρας. Με λίγα λόγια είναι οικονομικός μετανάστης.

 

Ο Νικήτας Φιλιππάκης αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο μπήκε στο ριάλιτι μαγειρικής είναι για τις κορούλες του. Θέλει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα και να μη χρειάζεται να φεύγει και να είναι μακριά από την οικογένεια του.

Η Φινλανδία είναι μια χώρα η οποία τον καλωσόρισε για να μπορέσει να δουλέψει αλλά εκείνος θέλει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα και μέσω του ριάλιτι να κάνει μια νέα μαγειρική αρχή.

Τσέκαρε και αυτά: