Νικήτας Μπατσικούρας

Ο Νικήτας Μπατσικούρας κατάφερε να είναι ένας από τους 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του MasterChef 2022 και από την οντισιόν του φάνηκε να κερδίζει τις εντυπώσεις, αφού τα σχόλια στα social media ήταν εξαιρετικά για το πρόσωπο του.

Ο νεαρός με το λαμπερό χαμόγελο, μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του Star καθώς έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στη μαγειρική και είχε εκπλήξει ευχάριστα τους κριτές του show.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον νέο παίκτη του MasterChef:

#1.Είναι 30 ετών!

#2.Έρχεται από την Καλαμάτα

#3.Δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι γιατί του “έβγαλαν” την ψυχή ο φίλοι του γιατί μαγειρεύει πολύ καλά!

#4.Έχει σχέση και μάλιστα τον είχε συνοδεύσει στις οντισιόνς!

#5. Είναι ερασιτέχνης χορευτής

#6. O Νικήτας Μπατσικούρας έχει λογαριασμό στο Instagram αλλά το προφίλ του είναι ιδιωτικό! Οπότε αν κάνεις follow θα πρέπει να περιμένεις να το αποδεχτεί! Αλλά έχει ήδη το δικό του fanpage στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

O νέος μάγειρας μπήκε στο σπίτι του MasterChef καθώς η αγάπη του για τη μαγειρική είναι μεγάλη και θέλει να εξελίξει τις γνώσεις του γύρω από αυτή! Μάλιστα, επειδή διαθέτει έναν πολύ ήρεμο χαρακτήρα αναμένεται να δείξει πολλά γλυκά στοιχεία του χαρακτήρα του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι νέοι παίκτες έχουν να προσφέρουν κάτι καινούργιο ενώ η παραγωγή του MasterChef τους ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις οι οποίες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Περιμένουμε να δούμε όλα όσα ετοιμάζουν και σίγουρα κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα είναι καρφωμένο το βλέμμα μας στην τηλεόραση!