Νικόλ Δεσποτοπούλου

Ένα από τα κορίτσια που απασχολούν το ελληνικό Instagram είναι η Νικόλ Δεσποτοπούλου η οποία μετρά πάνω από 90.000 followers και καταφέρνει να προκαλεί “εγκεφαλικά” με το πληθωρικό της μπούστο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η instagrammer είναι μια από τις νέες παίκτριες που θα δούμε στο “My Style rocks” και αναμένεται να απασχολήσει πολύ καθώς διαθέτει ιδιαίτερο στιλ και ενθουσιάζει τους ακολούθους της. Μέσω του Insta κάνει τις δικές της προτάσεις της και σε συνδυασμ’ο με κάποια giveaways καταφέρνει να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω της.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου κρατά από την Πελοπόνησσο και την Κρήτη αλλά μένει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Πάρνηθα. Είναι ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα και το μακιγιάζ και για αυτό το λόγο έχει σπουδάσει αισθητική.

Πάντα αναζητά τρόπους για να διαφέρει και μέσω του Instagram τη βλέπουμε πολύ συχνά να μιλά στους followers της μέσω βίντεο και να κάνει τις δικές της προτάσεις.

Η δυναμική “Δίδυμος”, έχει πολύ δημιουργική προσωπικότητα και αυτό φαίνεται από το περιεχόμενο που δημιουργεί για τις αναρτήσεις της.

Εκτός από δεινή instagrammer, ασχολείται και με το promotion σε μαγαζιά όποτε εκείνη θέλει αλλά αυτό που πάντα την κερδίζει είναι η μόδα.

Το Instagram

H δυναμική παρουσία της στο Instagram την καθιστά ως μια πολύ πετυχημένη instagrammer και καθημερινά δείχνει στον κόσμο όλα όσα κάνει.

Στο λογαριασμό της μπορεί να δει κανείς τα looks τα οποία επιλέγιε καθημερινά και ένα απο τα χρώματα που φαίνεται να έχε αδυναμία είναι το μπεζ το οποίο της ταιριάζει και πολύ.

Το πληθωρικό της μπούστο είναι πάντα ένα από τα πράγματα που σχολιάζει το ανδρικό κοινό  και δε σταματούν να της κάνουν κολακευτικά σχόλια.

Οι εικόνες της είναι εντυπωσιακές και πάντα καταφέρνει να απασχολεί! Περιμένουν να δούμε τι θα κάνει στο My Style Rocks!

Τσέκαρε και αυτά: