Νικόλ Δεσποτοπούλου

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι μια από τις 9 παίκτριες που εμφανίζονται στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας “Μy Style Rocks” το οποίο προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το κορίτσι με το άκρως ιδιαίτερο στιλ είναι μια δεινή instagrammer και μέσω του λογαριασμού που διαθέτει κάνει τις δικές της προτάσεις αλλά και τα γνωστά σε όλους giveaways στους διαδικτυακους της φίλους.

Το βιογραφικό και η καταγωγή της

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου κατάγεται από την Κρήτη και την Πελοπόνησσο. Είναι 25 ετών και ζει στην Πάρνηθα. Έχει σπουδάσει αισθητική και έχει κάνει σεμινάρια μακιγιάζ. Κάτι το οποίο μπορεί να καταλάβει κανείς μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά.

Η αγάπη της για τη μόδα είναι μεγάλη και πάντα αναζητά τρόπους για να ξεχωρίζει. Είναι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μια πολύ δημιουργική προσωπικότητα ενώ λέει πώς δεν έχει δικό της στιλ. Στην κατοχή της έχει περισσότερα από 400 ζευγάρια παπούτσια.

Εκτός από το Instagram με το οποίο ασχολείται, δουλεύει και promotion σε κάποια μαγαζιά όποτε εκείνη το κρίνει απαραίτητο,

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει πρόβλημα με την κριτική και μπορεί να γίνει κάποιες φορές ανταγωνιστική. Θεωρεί πώς είναι οξύθυμη και δε φοβάται να πει αυτό που σκέφτεται.

Το Instagram της Νικόλ Δεσποτοπούλου

Η Νικόλ έχει πολύ δυναμική παρουσία στα social media και μέχρι στιγμής μετρά 91Κ followers στο Instagram.

Επιλέγει μέσω του προφίλ της να κάνει διαγωνισμούς και αναρτά εικόνες από την καθημερινότητα της αλλά και από διάφορες φωτογραφίσεις όπου προβάλλει αντικείμενα και ρούχα διαφόρων brands.

Πολλά είναι τα κορίτσια και τα αγόρια που την ακολουθούν και μέσω του My Style rocks θέλει προωθήσει ακόμη περισσότερο τη δουλειά της και να δείξει στον κόσμο το δικό της στιλ!

Περιμένουμε να δούμε τις προτάσεις της!

Τσέκαρε και αυτά: