Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν κατάφερε να είναι μια παρουσία η οποία εντυπωσίασε στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ 2023 καθώς επέλεξε να φορέσει ένα Armani Privé μαύρο φόρεμα το οποίο αγκάλιαζε η σιλουέτα της και στο πλευρό της, όπως πάντα ήταν ο σύζυγος της, Κιθ Ούρμπαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η αγαπημένη ηθοποιός με τη ψυχρή ομορφιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τι έκανε την προηγούμενη νύχτα των βραβείων και όπως θα δεις είναι extra sexy και μας δείχνει πως είναι στα καλύτερα της!

Η Νικόλ Κίντμαν ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου είναι καθισμένη σε μια καρέκλα φορώντας δημιουργίας του οίκου Chanel και δείχνει τη σέξι πλευρά της η οποία είναι σούπερ σικ και εννοείται πως έγινε πανικός από likes!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Για μια ακόμη φορά, η ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να προκαλέσει φρενίτιδα στους followers διότι δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους φωτογραφίες στα social media και όπως καταλαβαίνεις, δε γίνεται να την αγνοήσει κανείς!

Οι φανς έγραψαν σχόλια όπως “Είναι ακόμη πιο σέξι”, “όσο μεγαλώνει μου αρέσει περισσότερο” και άλλα τέτοια κολακευτικά σχόλια και πρέπει να πούμε πως ήταν τέλεια πόζα!

Τσέκαρε και αυτά: